Social

Fostul deputat Vasile Vatamanu a murit în urma unui accident rutier

Potrivit poliţiei, accidentul s-a produs pe traseul Brest – Odesa. Şoferul, în vârstă de 35 de ani, nu s-a isprăvit cu conducerea automobilului, a deteriorat parapetul de protecţie şi s-a inversat în afara părţii carosabile.

În consecinţă, Vasile Vatamanu, care se afla pe bancheta din spate, a decedat la faţa locului, iar alţi doi pasageri şi şoferul s-au ales cu diverse leziuni corporale.

Contactat de TIMPUL, vicedirectorul spitalului din Străşeni, Ştefan Calancea, a spus că pacienţii care au ajuns la spital se simt bine şi sunt în afara oricărui pericol.

Ofiţerul care investighează cazul, Liliana Borta, ne-a spus că nu se ştie deocamdată care a fost cauza accidentului. "Persoanele care au rămas în viaţă erau confuze şi nu ne-au putut spune ce s-a întâmplat. La moment, aceştia sunt internaţi în spital", a menţionat Liliana Borta.

Vasile Vatamanu a fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova şi director general al Agenţiei Naţionale de presă ”Moldova – press” a Parlamentului între anii 1990 şi 1994. În perioada 1996-2008 a activat în cadrul Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal. Deputaţii au ţinut astăzi un minut de reculegere în memoria lui Vasile Vatamanu.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *