Film

Gheorghe Grâu revine pe marele ecran

”În cosmos” este o poveste despre doi oameni așezați pe aceeași bancă în parc. Provocați de mesajul unui panou publicitar amplasat exact în fața lor, personajele pornesc o discuție contradictorie din care descoperă că ambii au aceeași profesie și respectiv idealuri asemănătoare.

Filmul este un manifest artistic față de societatea din RM: artiștii moldoveni ar trebui să renunțe la lamentări și la jalea de sine și să fie mai activi și mai receptivi la problemele societății. "Pentru aceste roluri, am ales intenționat actori din generații diferite. Gheorghe Grâu, care este unul dintre cei mai cunoscuți și mai talentați actori de film, bărbatul care a cucerit inimile femeilor sovietice, un sex simbol al anilor 80, și Sergiu Voloc, un actor tânăr, în ultimii 10 ani, poate cel mai solicitat actor de film", a afirmat autorul și producătorul proiectului Victor Ciobanu. 

Contactat de TIMPUL, Victor Ciobanu a menționat că filmările au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute. Filmul va rula astăzi la ora 12.00 la Cinematograful Odeon. 

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *