Politică

Ghimpu s-a răzgândit: Trebuie să fim alături de Filat

"Vom ceda chiar dacă nu ne vor fi pe plac nişte lucruri, numai ca să mergem înainte, să ne rupem de Rusia ţaristă, adică să fim alături de Filat, de acesta care nu doar că nu merită să fie prim-ministru, dar nici în politică nu are dreptul să mai rămână", a declarat Mihai Ghimpu.

Şi tinerii liberali, care s-au întrunit astăzi pentru a discuta despre situaţia politică din ţară, cred că doar prin dialog liderii fostei Alianţe poate rezolva criza politică. Iată ce au spus ei:

"Cel mai clar lucru este ca liderii celor trei partide să se aşeze la masa de dialog. Cum a spus şi Ghimpu, negocierile trebuie să aibă loc, pentru ca R. Moldova să nu se abată de la vectorul European."

"Criza de moment se poate rezolva doar ajungând la un consens la nivelul partidelor din fosta alianţă. Însă, probabil, ieşirea din criză poate să ia o perioadă de timp, având în vedere faătul că totul se face cu oamenii."

Anterior, liderul PLDM, Vlad Filat, a declarat, în cadrul unei emisiuni la un post privat de televiziune, că Partidul Liberal Democrat nu va negocia cu deputaţii PL în vederea formării unei noi majorităţi parlamentare.

Sursa: publika.md
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *