Eveniment

GOOGLE sărbătoreşte Halloween printr-un logo animat special (VIDEO)

Unul prezintă literele cuvântului “Google” care prind viaţă odată cu apariţia Lunii pline, litera “O” transformându-se într-un vârcolac şi speriindu-le pe celelalte. O altă animaţie înfăţişează o vrăjitoare care amestecă într-un cazan lilieci, fantome şi o mână uriaşă.

Apoi, logoul se modifică la un click pe pagina de pornire şi apar, într-un decor de toamnă, felinare din dovleci şi o scenă dintr-un cimitir. Într-o altă animaţie, într-un decor sumbru, o fantomă vânează un personaj, apoi şi ea este vânată, la rândul ei, de un căţel terrier.

Google a mai creat o scenă autumnală idilică, cu o sperietoare de ciori care zâmbeşte, cu un şoarece care îi iese din pălărie şi două ciori care scriu cu ciocurile lor cuvântul “Google”.

Menționăm că, Halloween este o sărbătoare de origine celtică, preluată de multe popoare, în special din lumea occidentală, dar nu numai, cele mai cunoscute fiind Irlanda, Statele Unite, Canada, Puerto Rico și Regatul Unit, iar, ocazional, în unele părți ale Australiei și Noua Zeelandă.

sursa: infomoldova.net

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *