Astăzi 20 Octombrie 2017, Vineri - Ultima actualizare la 19 Octombrie 2017
Abonamente

Actualitate 13 Octombrie 2017, ora 06:26

HOROSCOP 13 OCTOMBRIE 2017. Sprijin financiar din partea rudelor pentru această zodie

Marime Font

a

 
 
Chişinău
Hânceşti
Tiraspol
Chişinău 40 Hânceşti 39 Tiraspol 39
 

Sextilul Mercur-Saturn insuflă dorinţa de a fi mai gospodar, de a face diverse îmbunătăţiri în casă şi în jurul casei. De asemenea, ne putem aştepta la un respect deosebit pentru tot ceea ce înseamnă cunoaştere, ştiinţă, cultură şi la un interes sporit pentru studiu.

HOROSCOP 13 OCTOMBRIE 2017 BERBEC

Se pare că azi va preocupă în mod special căminul şi diversele reparaţii sau îmbunătăţiri necesare în locuinţa. Sunteţi într-o formă fizică foarte bună şi aveţi şanse să duceţi la bun sfârşit tot ce v-aţi propus. Este posibil să ajungeţi la discuţii aprinse cu partenerul de viaţă în legătură cu investiţiile planificate pentru casă. Astrologii va recomandă să aveţi răbdare. În curând veţi stă mai bine cu banii.HOROSCOP 13 OCTOMBRIE 2017 TAUR

În prima parte a zilei s-ar putea să simţiţi nevoia să faceţi câteva schimbări prin casă şi aveţi şanse să reuşiţi. Fiţi pregătit să faceţi câteva drumuri şi să cheltuiţi ceva mai mult decât v-aţi aşteptat! O rudă mai în vârstă s-ar putea oferi să va ajute cu bani. Puteţi să profitaţi de ocazie. Astăzi cheia reuşitei în tot ceea ce faceţi este o bună organizare.

HOROSCOP 13 OCTOMBRIE 2017 GEMENI

Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie activităţilor casnice, chiar dacă va preocupă problemele profesionale. La locul de muncă sau în afaceri, intuiţia va poate fi de mare ajutor, dar este indicat să ţineţi cont şi de opiniile colegilor sau ale partenerilor. În a două parte a zilei este posibil că o rudă mai în vârstă să va ceară ajutorul într-o problema de sănătate.

HOROSCOP 13 OCTOMBRIE 2017 RAC

Persoanele mai tinere din familie va apreciază planurile de reamenajare a locuinţei, însă ar fi bine să ţineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă. După-amiază s-ar putea să primiţi o veste neplăcută în legătură cu o rudă şi să va pregătiţi pentru o călătorie. Situaţia nu este chiar atât de gravă pe cât pare.

HOROSCOP 13 OCTOMBRIE 2017 LEU

Se pare că aveţi, în sfârşit, resursele financiare pentru a face în casă schimbările pe care le doriţi. Pentru această, va trebui să mergeţi la cumpărături împreună cu partenerul de viaţă. Ar fi bine să stabiliţi de acasă lista de cumpărături. Va recomandăm să va odihniţi mai mult.

HOROSCOP 13 OCTOMBRIE 2017 FECIOARA

Aveţi posibilitatea să terminaţi o lucrare în casă, începută cu ceva timp în urmă. O rudă mai în vârstă ar putea fi dispusă să va ajute financiar, dar va încerca să îşi impună ideile. Evitaţi o ceartă care ar putea să afecteze relaţiile de familie! Spre seară este posibil să primiţi un cadou deosebit de la persoană iubita.

HOROSCOP 13 OCTOMBRIE 2017 BALANŢă

Se pare că sunteţi hotărât să va ocupaţi mai mult de problemele locuinţei. În prima parte a zilei aveţi ocazia să descoperiţi o oferta imobiliară avantajoasă. Pentru deciziile importante, ar fi bine să va sfătuiţi cu partenerul de viaţă. Va recomandăm să va ascultaţi intuiţia şi să evitaţi orice fel de speculaţii.

HOROSCOP 13 OCTOMBRIE 2017 SCORPION

Dacă aveţi de gând să faceţi anumite schimbări în locuinţa, ziua de azi este tocmai bună, pentru că va puteţi baza pe sprijinul celor din jur. Va recomandăm să nu va enervaţi dacă o rudă apropiată, încercând să va ajute, va agasează cu sfaturi insistente. Organizaţi-va cât mai riguros şi încercaţi să nu va propuneţi mai mult decât puteţi face!

HOROSCOP 13 OCTOMBRIE 2017 SĂGETĂTOR

Nu este recomandabil să va programaţi activităţi importante astăzi, pentru că este posibil să survină o serie de evenimente neprevăzute. În prima parte a zilei s-ar putea să aveţi de alergat pentru a rezolva câteva probleme ale casei. Aveţi mari şanse de reuşită, inclusiv într-o chestiune financiară. Va sfătuim să va ascultaţi intuiţia.

HOROSCOP 13 OCTOMBRIE 2017 CAPRICORN

Ziua de azi este favorabilă în plan profesional şi în afaceti, dar şi activităţilor casnice şi diverselor reparaţii sau schimbări în locuinţa. Acum este momentul să va puneţi ideile în practică, mai ales că beneficiaţi şi de ajutorul familiei. Că să puteţi duce totul la bun sfârşit, astrologii va recomandă să nu va implicaţi în prea multe activităţi simultan.

HOROSCOP 13 OCTOMBRIE 2017 VĂRSĂTOR

Se pare că sunteţi hotărât să începeţi o lucrare complexă şi originală, la care va gândiţi de ceva timp. Puteţi să faceţi schimbări importante în locuinţa. Este posibil să fiţi nevoit să faceţi câteva drumuri scurte în interesul familiei. Ar fi bine să nu cheltuiţi sume mari fără să va sfătuiţi cu partenerul de viaţă.

HOROSCOP 13 OCTOMBRIE 2017 PEŞTI

S-ar putea să aveţi problemele de natură sentimentală şi nu este exclus să deveniţi melancolic. În a două parte a zilei este posibil să va dedicaţi activităţilor casnice. Azi sunt favorizate toate lucrările de reparaţii, renovare sau curăţenie. Va recomandăm să nu îi neglijaţi pe cei tineri din familie.

Sursă: eastrolog.ro

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Actualitate 19 Octombrie 2017, ora: 17:37

Dorin Chirtoacă rămâne în arest la domiciliu

Dorin Chirtoacă rămâne în arest la domiciliu Din editia print

Curtea de Apel a menținut decizia primei instanțe în dosarul primarului suspendat Dorin Chirtoacă, astfel acesta rămâne în continuare în arest la domiciliu, scrie deschide.md

( ) Citeşte tot articolul


Editorial 19 Octombrie 2017, de Constantin Tănase

„Centristul” Diacov, separatismul rusesc și unionismul românesc

…Când se face referire la replica lui Iisus, dată lui Pilat, se citează, de obicei, doar prima parte („Să dăm Cezarului ce-i al Cezarului”). Să nu uităm, însă, și de partea a doua: „și lui Dumnezeu ce-i al lui Dumnezeu”. Fără aceasta, prima parte își...

() Citeşte tot articolul

Editorial 19 Octombrie 2017, de Moni Stănilă

Să ne mai distrăm un pic cu socialiștii

Știți, cred, cu toții telefoanele de jucărie pe care le primesc copiii și cum, bucuroși, fac ture prin casă bolborosind cu forță în aceste jucării.

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Octombrie 2017, de Octavian Țâcu

Expedițiile Memoriei (V): Românii/moldovenii dintre Krasnoiarsk și Irkutsk

Potrivit recensământului federal din 2002, în Rusia locuiau 172 330 moldoveni, dintre care 98 097 bărbați și 74 233 femei.

() Citeşte tot articolul

Editorial 18 Octombrie 2017, de Dan Nicu

Integrarea europeană în Constituție, subiect propagandistic al guvernării

Obiectivul anunțat de guvernare, în special de către președintele Parlamentului, de a introduce în Constituție integrarea europeană ca direcție a politicii externe a R. Moldova, trebuie analizat din mai mule puncte de vedere.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Octombrie 2017, de Pavel Păduraru

Aşteptări

Femeia de serviciu. Am şi eu o vecină, ca toată lumea, numai că a mea e puţin mai altfel decât celelalte.

() Citeşte tot articolul

Editorial 17 Octombrie 2017, de Moni Stănilă

Uriașii cu un singur text (I)

Există autori care reușesc să se impună ca mari scriitori cu un singur volum sau chiar un singur poem. Însă lucrurile nu stau întotdeauna atât de simplu pe cât pare.

() Citeşte tot articolul

Atitudini 22 Septembrie 2017, de Marin Basarab

De ce nu se fac filme documentare în Moldova?

În Republica Moldova nu se face film documentar.

() Citeşte tot articolul