Horoscop

HOROSCOP 14 OCTOMBRIE 2015

Poate deja ai acumulat un capital care aşteaptă să fie investit într-o direcţie din care, într-o zi, ar putea apărea beneficii materiale promiţătoare. Dacă te bate demult gândul să porneşti de unul singur într-o afacere sau un proiect cu conotaţii financiare, acum ar fi momentul ideal, dar nu te aştepta la câştiguri peste noapte. Ţi se cere efort, răbdare şi curaj până vor apărea şi rezultatele sperate!

Taur

Prezenţa ta face extrem de bine unei persoane dragi care nu se simte în apele sale. E mai trist, mai apatic, mai deprimat, dar are mare noroc că îi stai alături, deoarece prin atitudinea ta mai optimistă, mai veselă, îi poţi distrage atenţia de la ceea ce-l apasă. Te joci, apelezi mai des la glume, îi zâmbeşti cald şi asta îl ajută şi pe el să uite de problemele sale. Indiferent de vârstă pe care o ai, îţi aduci aminte să mai fii şi tu copil, ştiind că aşa îi poţi readuce zâmbetul pe buze şi celui trist din faţă ta. Eşti că o porţie de energie pozitivă pentru cei care au picat pe pantă pesimismului, deci foloseşte-te de atuurile tale din plin!

Gemeni

Ai ajuns la un nivel foarte bun al unui proiect căruia îi acorzi importantă mărită. Eşti mândru de ţine, şi meriţi un premiu! Indiferent în ce ar constă acest dar pe care ţi-l oferi, important aici e starea de bine care te cuprinde, satisfacţia majoră care te învăluie. Probabil ai fost apreciat de şefi şi evident că te simţi bine în această postura. Sau tocmai ai trecut cu brio un examen sau în confruntare profesională, depăşindu-ţi rivalii puternici, şi orgoliul tău ajunge la cote maxime. Meriţi aceste laude, deci lasă modestia la o parte şi vorbeşte tuturor cu emfază şi încredere despre valoarea ta. Dacă tu n-o faci, atunci cine?

Rac

Suferinţele din amor nu ocolesc pe nimeni iar azi dai şi tu piept cu o astfel de situaţie în care simţi că inima ţi se umple de tristeţe. Simţi că se destramă un vis frumos, că ceea ce credeai că e pe placul tău are de fapt şi o faţă ascunsă ce te face să suferi iar iluziile se risipesc precum baloanele de săpun. Dacă nu eşti tu, direct, vizat de astfel de momente cu încărcătură emoţională negativă, atunci suferi pentru altcineva drag ţie de parcă ar fi propriile tale probleme. Pui suflet în necazurile sale şi cauţi o soluţie în locul lui.

Leu

Mintea ta zboară unde îşi doreşte, iar această minunată libertate de gândire, această imaginaţie debordantă sunt atuul tău forţe pentru a găsi o mulţime de idei noi şi interesante. Nu acceptă să-ţi spună alţii ce să faci şi cum să gândeşti, pentru că ai şi tu suficiente idei excepţionale, care merită lăsate să se manifeste. Nu e momentul să accepţi supunerea, umilinţă, conducerea sau autoritatea altora, pentru că eşti un spirit liber cu o minte vastă care are atâtea de arătat, dar că să-ţi demonstrezi potenţialul, trebuie să fii lăsat să te mişti în voie. Nu acceptă limite, legi şi interdicţii!

Fecioara

Munceşti mult, cu plăcere şi cu spor, pentru că roadele eforturilor tale se văd şi sunt apreciate de cei cărora le dedici. Şefii te laudă, clienţii sunt mulţumiţi şi, cu asemenea cuvinte de încurajare care vin de pretutindeni, satisfacţia muncii împlinite e la cote maxime, ceea ce te motivează să dai şi mai mult din ţine! Ai mari speranţe de la ceea ce te aşteaptă la finalul proiectului la care îţi aduci din plin contribuţia, convins va va ieşi ceva de răsunet, cu care te vei putea mândri în faţă oricui sau care va conta mult în carieră, de acum încolo.

Balanţă

Ai în preajma ta oameni pe care te poţi baza, în care poţi avea încredere, de la care vei primi soluţii practice, idei profitabile, sprijin concret. Nu sunt simple promisiuni, ci aceştia chiar pun umărul la problema care te frământă şi nu te lasă până nu văd că ai depăşit impasul. Rareori poţi avea parte de asemenea sprijin, că atare profită din plin de generozitatea celor care îţi ţin companie, de experienţă pe care vor să ţi-o împărtăşească, de sfaturile bine documentate pe care le primeşti de la ei. Le vei păstra în memorie şi te vei folosi şi altădată de ele, deci deschide bine urechea şi captează toată informaţia utilă!

Scorpion

Eşti un îndrăgostit fără margini şi, când iubeşti, e normal să vezi în jur doar lucruri frumoase, optimiste, vesele. Te joci de-a iubirea, te laşi copleşit de gesturi de afecţiune, te porţi că un răsfăţat, pentru că ştii că cineva alături de ţine are atâtea să-ţi ofere necondiţionat. Dedică această zi acelor lucruri care te fac fericit, care îţi încarcă inima de fericire deplină. Copiii sunt şi ei în centrul atenţiei şi te apleci asupra lor că şi cum ai fi unul de-al lor. Uiţi de vârstă pe care o ai şi te joci, razi, glumeşti exact că cei de-o şchioapă, lăsând copilul interior să se manifeste în voie.

Săgetător

Lupta pentru ceea ce doreşti, nu aştepta să pice din senin, pentru că nu se va întâmplă aşa. Fii sigur că scopul tău e greu de atins, nimic nu ţi se oferă pe tavă, şi, mai ales, te vei trezi cu tot felul de comentarii, critici şi piedici venite de la ceilalţi care nu vor să te lase să ajungi acolo unde visezi. Dar cu cât e mai dificil drumul tău până la ţintă propusă, cu atât mai mare va fi satisfacţia de la final, pentru că nu poţi aprecia ceva ce se capătă uşor. La ţine e complicat, obositor, necesită un mare consum de resurse, dar tocmai pentru că e atât de dificil, pe ţine te motivează şi mai tare să ajungi acolo. La final vei jubila în faţă celor care au încercat să-ţi taie elanul.

Capricorn

Calculezi resursele financiare actuale şi rezultatul sună foarte promiţător, ba chiar îţi inspiră un plăcut sentiment de prosperitate. Asta îţi permite să te gândeşti şi la cumpărături noi, şi la investiţii mai masive, şi la împlinirea viselor mai costisitoare cu ajutorul banilor. În fond, acesta e rolul banilor, de a circulă pentru a-ţi oferi ţie bucurie, deci nu-i mai ţine la saltea, decât dacă acumulezi sume mari pentru cine ştie ce mare tel de perspectiva. Momentan, e cea mai mare plăcere pentru ţine să faci planuri cu banii tăi, să baţi magazinele să cauţi ceea ce-ţi doreşti, iar ştacheta e foarte ridicată: nu te mulţumeşti cu lucruri ieftine, ci doar cu ce-i mai frumos şi mai deosebit. Probabil chiar îţi poţi permite, în acest moment.

Vărsător

Ai alături de ţine un om care îşi deschide inima în faţă ta tocmai pentru că are încredere deplină în sfaturile tale. Din prietenie sinceră, îi vei oferi ajutorul tău, convins că vei juca un rol cheie în rezolvarea problemei care îl macină. Nu eşti direct implicat emoţional, şi tocmai capacitatea de a rămâne detaşat de ceea ce trăieşte acesta te ajută să-i oferi un sfat corect şi concret. Îi vei câştigă respectul şi prietenia pentru o viaţă întreagă, pentru că simte că fără ţine nu ar fi depăşit impasul.

Peşti

Nu ajunge doar să faci declaraţii de dragoste pompoase, din vorbe meşteşugite, ci să demonstrezi celui drag ce simţi pentru el. Este momentul ideal pentru a stă de vorba faţă în faţă că doi oameni maturi pregătiţi să-şi prezinte intenţiile pe termen lung. Acum va ieşi la iveală superficialitatea, atracţia spre distracţie, pentru că dacă iubirea ta a fost doar o joacă, fii pregătit să-ţi iei rămas bun de la cel de lângă ţine. El vrea ceva mult mai profund între voi de acum înainte şi ţi-o cere într-un mod ultimativ: ori – ori?

sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *