Horoscop

HOROSCOP 19 FEBRUARIE 2016

Taur

Ai tendinţa de a te juca un pic cu orele care trec, de parcă nu ţi-ar pasă dacă mai ai o ora sau zece până la un anumit eveniment de o importantă specială. Încearcă să devii mai organizat, mai atent, pentru că orele trec cât ai clipi şi nici nu ştii cum te trezeşti în faţă unui impas, fără să ştii de unde să mai faci rost de măcar câteva minute. 

Gemeni

Simţi că lumea aşteaptă mult de la tine, dar nu eşti în cea mai bună formă pentru a le şi oferi ceea ce pretind. Nu eşti într-o pasă prea optimistă şi nu ai încredere în ţine, ceea ce te face să preferi să stai în umbră, că să nu-i dezamăgeşti pe cei care au aşteptări atât de mari de la tine. 

Rac

Este o zi amuzantă pe care ţi-o dedici unor activităţi de timp liber, distractive, unor hobbyuri care îţi fac plăcere. Te simţi bine, ai chef de joacă, poate şi datorită anturajului vesel în care nimereşti, nu te gândi la nicio problemă astăzi, pentru că această atitudine optimistă te ajută să vezi că totul are rezolvare, că nu merită să-ţi faci griji pentru nimic şi o atitudine optimistă că cea de azi te va ajută să găseşti de fiecare dată cele mai bune soluţii. 

Leu

Aminteşte-ţi azi de un lucru din fizică de clasa a şaptea: dacă sufli în foc nu-l stîngi, ci îl aprinzi şi mai tare! Aşa că asta trebuie să faci tu azi: să eviţi să torni gaz pe foc, să alimentezi o dispută, să iriţi şi mai tare pe un om deja nervos, pentru că ai de a face cu persoane care stau pe un butoi cu pulbere şi orice cuvânt nelalocul lui îl poate aruncă în aer imediat. 

Fecioara

Numai cu iubire şi înţelegere poţi trata situaţia bruscă ce te ia azi prin surprindere. Altădată ai fi reacţionat impulsiv, agresiv, sub imperiul nervilor, dar de dată această dai dovadă de imensă toleranţă şi tratezi totul cu calm. 

Balanţă

O nouă iubire se poate contura frumos la orizont şi e normal să te cuprindă emoţia, nerăbdarea, dorinţa de a face paşi mari înainte, spre o următoare etapă firească în relaţia voastră. Ieşi în lume, îmbracă-te bine, pune accent pe felul cum arăţi, cum vorbeşti, cum te comporţi, pentru că nici nu ştii de unde sare iepurele şi cineva este cu ochii pe ţine. 

Scorpion

Cauţi nod în papură la orice, chiar şi la acele direcţii care sunt clare, sigure şi nu ar merită să fie tratate cu atâta suspiciune, cum faci tu acum! Alungă temerile inutile din mintea sau din sufletul tău, pentru că direcţia în care mergi nu ascunde nimic riscant sau periculos, aşa cum şi se pare ţie. 

Săgetător

Ai muncit enorm ca să ajungi cel care eşti acum şi ar trebui să fii mulţumit de rezultate. Eforturile tale au ajuns într-un punct în care deja se vede tot ce ai realizat şi ai construit, pentru că nivelul atins te satisface şi îţi da motive să fii mândru de tine. 
Capricorn

Vărsător

Eşti împins de la spate de nişte termene limita care te irită la culme, dar în loc să stai şi să comentezi grabă cu care trebuie să te mişti, mai bine ai profită de fiecare clipă pentru a te ocupă de acel proiect urgent. 

Peşti

Ocupă-te azi de lucrurile mărunte de care nu ai avut timp înainte. Azi ai starea potrivită pentru a te apleca asupra lor cu mai multă răbdare, pe îndelete, descoperind unde se ascund de fapt piedicile. Nici nu-ţi vine a crede câte lucruri poţi şterge azi de pe o lista de sarcini mult prea lungă, dar dacă te-ai uită mai bine, ai vedea că sunt de fapt chestiuni minore care ar putea fi bifate uşor. 

sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *