Horoscop

Horoscop 19 noiembrie 2015

Posibil să te necăjeşti datorită principiilor de viaţă ale celor apropiaţi. Ar fi bine să te detaşezi de tumultul cotidian şi să te gândeşti la ţine şi la planurile tale de viaţă. Sunt momente bune de-ţi revizi atitudinea, stilul de viaţă şi relaţiile cu ceilalţi. Odihneşte-te mai mult!

Taur
În plan profesional se întrezăresc schimbări, care-ţi vor aduce responsabilităţi noi. Hibă constă în faptul că ţi se măresc sarcinile de lucru, dar despre plata aferentă nu se vorbeşte nimic. De aceea, gândeşte-te bine dacă accepţi ceea ce ţi se propune. Va veni şi plata, însă când şi cum rămâne de văzut. Dialogurile cu prietenii sau cu persoanele de încredere din mediul profesional îţi vor oferi informaţii preţioase.

Gemeni
Ai spor la desfăşurarea activităţilor intelectuale, la planificarea călătoriilor, studiilor sau poţi demara un proiect profesional gândit mai demult. Ar fi bine să te sfătuieşti cu persoanele instruite din anturajul apropiat şi să înveţi din experienţele lor. După-amiază zilei este potrivită vizionării unui film sau unui spectacol de teatru. Este posibil că partenerul de viaţă să îţi ceară explicaţii pentru acţiunile tale.

Rac
Tema principala a zilei o reprezintă cheltuielile personale fie pentru locul de muncă, fie pentru a-ţi îmbunătăţi sănătatea. Pe de altă parte vei fi nevoit să achiţi facturi restante, taxe sau alte tipuri de datorii. Partenerul de viaţă sau rudele vor dori să profite de pe urmă bugetului tău sau a bunurilor tale personale. Cântăreşte bine lucrurile înainte de a oferi cu generozitate din agoniseala ta.

Leu
Împreună cu partenerul de viaţă sau colaboratorii vei fi nevoit să discuţi cheltuielile comune şi modul de folosire şi administrare a bunurilor comune. Fii prudent şi ţine cont de sfaturile sau nevoile celorlalţi, pentru că rişti să strici relaţii şi situaţii parteneriale bune. După-amiază, rezervă-ţi momente de odihnă, alături de membrii familiei. Ambianţa domestică îţi prieşte de minune.

Fecioara
Se anunţă o zi cu multă muncă, indiferent că stai acasă sau mergi la serviciu. Ar fi bine să alegi treburile prioritare, pentru că organismul tău este obosit şi are nevoie de odihnă şi linişte. Cineva din familie te poate ruga să-l ajuţi fie cu sfaturi, fie cu bunuri materiale. Gândeşte-te la propunerilor celorlalţi şi acţionează în consecinţă. Spre seară, bucură-te de confortul casei şi de prezenţa celor dragi.

Balanţă
Sunt posibile discuţii aprinse cu persoană iubita sau copiii. Traversezi o perioada în care nevoile tale afective sunt exacerbate, iar putinţă celor dragi de a-ţi oferi iubire este diminuată. Orientează-ţi eforturile şi afecţiunea spre ţine însuţi şi lasă-i pe ceilalţi deoparte. Activităţile specifice unui hobby sau dialogul cu un prieten drag şi de încredere te pot linişti şi bucură foarte mult.

Scorpion
Ambianţa familială poate fi deranjată astăzi de aspectele financiare. Posibil că membrii familiei să dorească mai mulţi bani de la ţine sau măcar să le faci cadouri şi favoruri mai frecvent. Evita dialogurile pe aceste teme. Planifică-ţi bugetul, în primul rând cum ai tu nevoie şi apoi orientează-te şi spre nevoile celorlalţi. Treburile gospodăreşti se desfăşoară anevoios, de aceea fii prudent.

Săgetător
Sunt favorizate dialogurile cu persoanele mai în vârstă decât ţine. Poţi află multe lucruri interesante despre cum să-ţi dezvolţi personalitatea şi cum să-ţi îmbunătăţeşti viaţă. Unele aspecte dezbătute ţi-ar putea crea disconfort, pentru că recunoşti în sinea ta că sunt adevărate şi că ar cam trebui să iei măsuri. Fii răbdător cu ţine însuţi şi asumă-ţi responsabilităţile care-ţi revin.

Capricorn
Se întrezăresc cheltuieli neprogramate sau nedorite. Pe moment poţi fi destabilizat, existând riscul să iei decizii nepotrivite. Vezi despre ce este vorba, chibzuieste fiecare situaţie şi apoi acţionează cu calm. Cineva din anturajul apropiat te poate spirjini în toate demersurile tale de astăzi. Totul este să ceri ajutor şi să-l şi accepţi din toată inima. Spre seară, bucură-te de odihnă şi de cei dragi.

Vărsător
Datorită prietenilor este posibil să te necăjeşti mult astăzi. Unii vor dori să îţi dea sfaturi, fără să le ceri, dar pe undeva au drepatate. Fii deschis la ceilalţi şi alege ce consideri că este bun şi de folos ţie. Cu siguranţă printre banalităţi, acuze sau simple dialoguri vei găsi informaţii deosebite şi interesante. Spre seară, ţi-ar prinde bine o plimbare în aer liber, un masaj sau un tratament de ingrijre a corpului.

Peşti
Senzaţia că se petrec multe în culisele vieţii tale este accentuată. În special în segmentul profesional se pare că există frământări, se fac şi se desfac tot soiul de situaţii de care tu afli abia după ce s-au desfăşurat. Fii prudent şi ocupă-te serios de îndatoririle tale! A te lasă pe baza altora este o idee total contraindicată în perioada pe care o traversăm. Rezervă-ţi momente pentru plimbări în aer liber.

sursa: 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *