Horoscop

Horoscop 2 februarie 2016

Rezultatele bune se întrezăresc deja şi te motivează să tragi tare. Stimulaţi-va unii pe alţii pentru roade cât mai rapide, pentru că vei prinde un val ascendent ce va va trimite direct la ţintă mai repede decât ai putea crede!

Întâlneşti exact persoană de care aveai nevoie pentru a-ţi oferi o viziune imparţială din afară. El vede lucrurile detaşat, de pe margine, fără implicaţii sentimentale şi cântăreşte situaţia corect. Te poţi baza întru totul pe sfatul oferit de acesta şi pe concluzia pe care o extrage la rece, şi dacă mai pui şi în practică soluţia oferită de el, ai numai de câştigat. Toate revin la normal şi se reinstalează echilibrul şi calmul peste situaţia care te stresa la maximum. De unde se vede câtă nevoie ai uneori de o părere avizată din afară!

Gemeni

Faci totul că la carte, chiar dacă cei din jur te ispitesc să încalci unele reguli. Intuiţia ta îţi spune că e mai bine să urmezi căile drepte decât să obţii ceva apelând la tertipuri necinstite. Eşti conştient că adevărul iese întotdeauna la iveală şi, când ceilalţi se vor cai şi vor suferi consecinţele propriilor abateri, tu vei avea curajul să ieşi în faţă şi să spui cu mândrie că ai urmat căile cele bune. Cineva este acolo să judece lucrurile la modul cel mai sever şi tu poţi ieşi cel mai bine din această analiză la sânge, tocmai pentru că nu te-ai abătut de la lege.

Rac

Ai mare noroc de prietenul care îţi stă astăzi alături, pentru că el chiar pune umărul la rezolvarea unei probleme în care eşti implicat. Îţi da sfaturi excelente, din experienţă proprie, deja verificate, cu şanse maxime de succes, deci ascultă-l cu luare aminte. Ai multe de învăţat de la un astfel de om, pentru că deţine nişte calităţi care ţie îţi lipsesc, precum optimismul, entuziasmul, energia pozitivă, deci ai numai de câştigat dacă trece de partea ta. Faceţi echipa bună, dar îi recunoşti, cumva, superioritatea.

Leu

Din dispute se pot naşte azi soluţii excelente, că atare nu încerca să pui pumnul în gură celor care nu sunt de acord cu ţine. Chiar dacă fiecare emite idei contradictorii, diametral opuse celor din jur, până la urmă veţi găsi o cale ce poate uni la un loc toate aceste controverse pentru a genera o soluţie din care fiecare are ceva de învăţat sau de câştigat. Exprimă-ţi opinia, chiar dacă nimeni nu e de partea ta, tot aşa cum nici tu nu spune nu din start unei păreri în care nu crezi. Vei vedea că toate se leagă la un moment dat!

Fecioara

Ai un talent special de a tăia entuziasmul altora cu o vorba severă sau o critică, dar consideri că e mai bine să fii corect cu ei decât să le alimentezi fără rost visele imposibile. Tu le priveşti ceva mai realist, poate şi mai pesimist decât ceilalţi şi încerci să-i aduci şi pe ei cu picioarele pe pământ, dar uiţi că fiecare îţi cunoaşte bine forţele şi ştie în ce se bagă. Nu le tăia altora elanul, doar pentru că tu nu vezi cu ochi buni planurile lor măreţe. Pune-te în pielea lor şi vezi cum te-ai simţi dacă alţii ţi-ar spune nu cu duritate, aşa cum faci tu azi.

Balanţă

Călătoriile care erau programate pentru azi conţin o mare doză de agresivitate. Ori traficul e infernal şi te enervezi la tot pasul, eliberându-ţi nervii pe ceilalţi şoferi, ori ceea ce te aşteaptă pe parcurs te face să regreţi că ai plecat la drum, pentru că nu e o zi tocmai potrivită pentru deplasări. Te întorci acasă frânt de oboseală şi stresat, fără prea multe treburi rezolvate pe parcursul zilei. Dacă poţi amână călătoriile pe altădată, ai fi mai câştigat, dar probabil e o obligaţie de serviciu ce nu suferă amânare.

Scorpion

Opreşte-te puţin din sarcinile noi pe care ţi le-ai asumat, pentru că apare din urmă o restanţă ce se cere a fi adusă la zi. Nu poţi trece la altceva dacă nu te achiţi de această datorie din trecut, care, mai devreme sau mai târziu, va deveni stringentă, că o ghiulea legată de picior pe care o tot cari după ţine. Decât să se acumuleze alte şi alte sarcini de demult, mai bine laşi în aşteptare orice altceva pentru că te vei simţi dintr-o dată mult mai liber dacă scapi de datorii abandonate sau uitate în amintire. Vrei – nu vrei, trecutul te cheamă înapoi.

Săgetător

Ai tendinţa de a te juca prea mult cu lucruri importante în care alţii chiar cred. Nu rade de visele lor, pentru că nici ţie nu ţi-ar plăcea că alţii să te dezarmeze atunci când lupţi pentru un scop major. Mai bine l-ai ajută pe cel care-ţi împărtăşeşte ce-şi doreşte cel mai mult de la viaţă, pentru că stă cumva în puterea ta să-l stimulezi cu o vorba bună. Dacă-i întorci toate spusele pe dos şi faci glume nesărate pe seama planurilor sale, rişti să pierzi încrederea să. Nici ironia şi nici criticile nu sunt soluţia de a-l ajută pe cel care doreşte să-şi împlinească un vis.

Capricorn

Munceşti mult, dar fără prea multă tragere de inima, de parcă ai fi chiar tu nesigur pe rezultatele spre care te îndrepţi. Poate nu ai o motivaţie clară să te împingă de la spate, ci faci totul că pe o povara. Nu ai încotro, trebuie să îţi duci la capăt sarcina fără să comentezi, pentru că vei primi în final o recompensă. Merită efortul, chiar dacă-ţi spui că ai fi avut şi altceva mai bun de făcut în acest timp, dar dacă e obligatoriu, ocupă-te de asta cât mai repede că să scapi de o grijă. Ceva-ceva tot vei obţine, măcar o eliberare de stres şi tot e bine!

Vărsător

Te enervează rutină acestei zile, dar încearcă să te concentrezi asupra proiectelor începute, chiar dacă nu mai au nimic nou de oferit. Este un moment bun pentru a încheia o acţiune asupra căreia te-ai aplecat vreme îndelungată, pentru că se presupune că tot ce era de făcut deja s-a înfăptuit şi acum e doar vremea ultimelor retuşuri înainte de a-i pune punct. De mâine vei începe ceva nou, probabil, dar azi ar fi bine să duci la capăt acest capitol, în ciuda monotoniei instalate. Te vei simţi mult mai bine după ce-i vei pune punct definitiv!

Peşti

Tu, care eşti întotdeauna împăciuitor, amabil, atent la ceea ce spui, eşti dintr-o dată atacat de cineva care nu este de acord cu ţine. Cineva e deranjat, cu sau fără motiv, de o vorba de-a ta, pe care nici nu ai intenţionat-o a fi dura, iar reacţia să e de-a dreptul surprinzătoare. Ori o face pe supăratul şi nu mai vrea să-ţi vorbească, ori ripostează şi mai agresiv, cu un atac dur la persoană ta. Fii deci pregătit să dai explicaţii pentru gestul tău care a fost greşit interpretat de o persoană în toane rele. Nu meriţi criticile severe îndreptate spre ţine. 

sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *