Horoscop

Horoscop 22 mai 2016

Berbec

Nu te gândi că dacă ai ajuns într-un punct mort e semn că trebuie să abandonezi direcţia pentru că nu mai duce nicăieri, nu poţi avea poarte de acţiune în fiecare zi, noutăţile nu bat la uşa ta din ora în ora iar schimbarea nu se produce atunci când şi cum ai dori tu, că atare ai răbdare! Mergi în acelaşi ritm şi în aceeaşi direcţie, chiar dacă momentan nu se mai întâmplă nimic. Eşti pe calea cea bună spre ceea ce ţi-ai propus, doar că uneori mai sunt şi momente de respiro, de monotonie, de linişte… dar poate fi liniştea de dinaintea furtunii de evenimente pe care o aşteptai!

Taur

Nici nu-ţi vine a crede ce bine se rezolva toate la final de săptămâna, de parcă cineva mai presus de ţine ar prelua controlul asupra tuturor acţiunilor, ducându-le cu brio la îndeplinire. Recunoşti că ai multe de învăţat din tot ce se petrece în jurul tău şi eşti mândru de ţine când primeşti laude şi aprecieri sincere pentru felul în care ţi-ai jucat rolul asumat. Afacerile şi proiectele majore evoluează lent, dar sigur, iar roadele palpabile de pe parcurs te motivează şi mai tare.

Gemeni

Dacă singur nu găseşti calea spre succes, nu te sfii şi cere ajutor, pentru că în jurul tău există suficiente resurse ce aşteaptă să fie chemate. Că e vorba de cei dragi din familie care ar face orice pentru a te vedea din nou zâmbind, că e un coleg care deţine cheia la întrebarea ta din acest moment sau e vorba de entităţi mult mai înalte la care te poţi gândi azi cu încredere, cere! Nu te încăpăţâna să spui că poţi şi singur, şi nici nu-l lua pe nu în braţe spunând că problema ta nu are soluţie.

Rac

Faci echipa bună cu un prieten care deţine cu totul alte resurse decât cele pe care le investeşti tu într-o acţiune. Tu eşti calm, logic, raţional, le faci pe toate lent, conştient că e nevoie de concentrare. Celălalt e motorul de energie care va mobilizează pe amândoi într-o direcţie interesantă. Dacă va uniţi forţele în acelaşi scop, veţi avea amândoi numai de câştigat. Fiecare, separat, nu ar putea ajunge la aceleaşi rezultate, dar completându-va reciproc, unul pe altul, roadele se vor arată mult mai repede şi mai clare la orizont. Lucrurile bune, azi, apar numai alături de ceilalţi.

Leu

Eşti foarte preocupat de mersul unui proiect care înaintează lent, dar ai totuşi convingerea că eşti pe calea cea bună. Ai suficientă răbdare până vei ajunge acolo unde ai sperat şi depui toate eforturile necesare pentru a atinge succesul. Şi se cere enorm, şi efort fizic, şi concentrare, şi forţă fizică, pentru că nu e un proiect oarecare ce evoluează de la sine, ci depinde mult de resursele pe care le investeşti în acest sens. Le deţii pe toate în cantităţi suficiente, că atare doar de ţine depinde cât de mult şi de serios te implici în ceea ce ai de făcut.

Fecioara

Se aude clinchet de pahare, de parcă ar apărea motiv de celebrat în mediul tău apropiat de prieteni. Dacă nu ieşi undeva cu amicii la o cafea sau la o bere, atunci lucrurile pot deveni şi mai sofisticate, în sensul că ai putea primi o invitaţie la o recepţie sau la o nuntă. Clar că la asemenea ocazie trebuie să te prezinţi impecabil, că atare cea mai mare preocupare a ta va deveni vestimentaţia. Eşti influenţat şi de cei din jur, pentru că dacă îi vezi pe ceilalţi îmbrăcaţi la patru ace, preocupaţi de tot ce-i mai scump şi mai modern, nu poţi fi mai prejos, deci vei face unele investiţii în haine mai scumpe. Dar motivul ce se cere sărbătorit merită din plin efortul, căci distracţia va fi maximă.

Balanţă

Opreşte-te un pic din iureşul evenimentelor care te-a cucerit şi ascultă cu atenţie! Multe informaţii utile vin acum către ţine pe diverse cai de comunicare, dar dacă e gălăgie în jur, dacă nu-ţi vezi capul de treburi, e greu de crezut că le vei şi recepta clar. Fă o mică pauză, ascute-ţi auzul şi descoperă ce cuvinte vin către ţine. Nici nu bănuieşti sub ce formă ajunge acum la ţine un sfat bun, o veste excelenţă, o informaţie utilă, şi toate acestea sub formă de sunete. Prinde o replică din zbor de la televizor, surprinde o discuţie în tramvai, auzi un cântec la radio, pentru că toate aceste cuvinte au un înţeles aparte pentru ţine acum, că un răspuns divin trimis de sus.

Scorpion

Este un moment delicat, când treci totul doar prin prisma raţiunii, inclusiv relaţia de suflet, ceea ce poate diminua valorile iubirii, uitând de amabilitate, de zâmbet, de vorbe dulci, de tandreţe, detalii atât de importante pentru o viaţă sentimentală reuşită. Pentru că analizezi totul la sânge, pentru că te îndoieşti în permanentă de partener, s-ar putea naşte o stare de tensiune care te va face să fii mai rece, având impresia că cel drag are ceva împotriva ta sau că intenţiile sale nu sunt bune. Ai grijă să nu transformi prudenţă în distanţă!

Săgetător

Fii pregătit pentru un test prin care soarta te pune la încercare. Poate fi vorba de întâlnirea partenerului predestinat sau de o decizie prin care viaţă în doi va fi influenţată decisiv. În sens pozitiv, poate fi vorba de logodnă, o cerere în căsătorie, veşti despre naşterea unui copil, iar, în sens negativ, de un divorţ sau o despărţire, ambele variante fără posibilitatea de a le evita sau amână. Nu va fi un moment uşor, ci te va marca intens, deci stai cu ochii la orizont să vezi ce ţi se pregăteşte.

Capricorn

Orele petrecute cu cei dragi au efect excelent asupra psihicului! Viaţă de cuplu şi cea de familie sunt plăcute, sunt locul celor mai frumoase evenimente. Că participi la o reuniune de familie în care devii centrul atenţiei sau că eşti doar figurant în reuşită cuiva drag, fiindu-i alături cu bucurie, se poate spune că e o zi care îţi oferă suficiente motive de relaxare şi veselie. Parcă faci pace cu ţine însuţi şi cu ceilalţi deopotrivă şi va oferiţi unii altora exact acele resurse potrivite pentru o zi de week-end: calm, linişte, blândeţe, armonie, înţelegere, afecţiune.

Vărsător

Eşti obosit, mai degrabă ţi-ai lua o zi de vacanţă, în care să nu faci nimic, pentru că oricum nu-ţi prea iese. Nu încerca să repari azi problema în care eşti deja prins de ceva vreme, pentru că azi nu deţii toate resursele necesare unui succes deplin. În ciuda eforturilor depuse, lucrurile se complică şi mai mult şi practic consumi inutil energia investită într-un plan fără prea mulţi sorţi de izbândă. Opreşte-te un pic din acest film de acţiune şi permite-ţi o zi de răgaz pentru a medita asupra lucrurilor. Dacă nu insişti să termini totul acum, vei începe să descoperi aspecte noi, care erau demult acolo, dar din cauza stresului, nu puteai să le vezi.

Peşti

Întâlneşti azi o persoană ce va juca un rol cât se poate de concret în planurile care te preocupă. Intervine cu o mâna de ajutor, nu doar cu un sfat sau o încurajare. Deţine o soluţie materială la problema ta, deci ascultă-l cu luare aminte. Ai multe de învăţat de la el, deci fă tot posibilul să-i câştigi şi să-i menţii prietenia, pentru că te va salva în cele mai dificile momente. Te vei bucură multă vreme de sfaturile sale de acum, deci ţine-le minte şi foloseşte-le ori de câte ori ai nevoie.

Horoscop 22 mai 2016 oferit de ACVARIA. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *