Actualitate

Horoscop 23 octombrie 2017. Două zodii vor primi sume mari de bani, altele au parte de probleme

BERBEC:

Dacă ai o relație, lucrurile vor trece la un alt nivel. Prima parte a zilei îți va aduce activități recreative alături pe persoana iubită și de prieteni. În a doua parte a zilei o să încasezi o sumă de bani dintr-un proiect profesional și poți astfel achiziționa un sejur cu persoana iubită.

TAUR:

Pentru cei singuri este timpul să înceapă o nouă relație, iar pentru cei ce au deja o relație, este timpul să devină părinți. S-ar putea ca la sfârșitul zilei să primești o sumă de bani dintr-o colaborare. Nativii care au dus sarcinile la capăt cu bine ,se pot descurca și de acum în colo.

GEMENI:

Dacă nu vei fi calmă și diplomată, vei isca certuri cu partenerul de viață. Nu vei încasa nimic azi, însă nu vei avea griji căci partenerul tău o să fie baza. Nu vor fi incidente la locul de muncă și de aceea te vei axa mai mult pe familie și pe partener.

RAC:

Dacă ești într-o relație vei avea o revelație cum că trebuie să comunici mai mult cu persoana iubită și vei avea schimbări de comportament. La început de zi vei face niște comisioane care îți vor aduce venituri în plus. Trebuie să comunici mai mult mai ales că vei face niște cursuri de perfecționare.

LEU:

Dacă ești într-o relație, vei face planuri cu persoana iubită pentru un weekend romantic, iar dacă ești singur, vei întâlni pe cineva la o ieșire cu prietenii. Ar fi bine dacă ai face o revizuire a cheltuielilor din ultima perioadă. Azi este o zi favorabilă unor câștiguri dintr-o activitate intelectuală.

FECIOARĂ:

Este momentul să reconfigurezi relațiile pe care le ai cu ceilalți și mai ales cu persoana iubită, însă ai grijă să nu fie conflicte. La jumătatea zilei se vor îmbunătăți finanțele. S-ar putea să fie vorba de o nouă colaborare, însă trebuie să analizezi cu grijă contractul, poate nu o să fie în avantajul tău.

BALANȚĂ:

Se poate să începi o relație pe care să o ții secret. Vei căuta soluții financiare la proiectele în care ești implicat, iar la sfârșitul zilei vei găsi și soluția. În prima jumătate a zilei vei avea discuți despre proiectele în care vrei să te implici mai târziu.

SCORPION:

Vei afla secrete despre o persoană pe care o curtezi de ceva timp, dar în care nu mai ai încredere. La sfârșitul zilei vei culege roadele muncii de săptămâna trecută. Acesta este momentul în care ar trebui să-ți îndeplinești dorințele din sfera profesională.

SĂGETĂTOR:

Dacă ești singură este posibil să întâlnești pe cineva pe care îl cunoșteai mai de mult și poate va ieși ceva. Vei avea lucruri noi de făcut și asta se va vedea la sfârșitul lunii în contul tău bancar. Șefii te apreciază și este o perioadă favorabilă carierei tale.

CAPRICORN:

S-ar putea să începi o aventură cu o persoană deja cunoscută de tine. Surprizele plăcute apar. Vei primi o sumă de bani de la o rudă din alt oraș. Este o perioadă aglomerată la locul de muncă pentru că vei începe niște cursuri de perfecționare și ele te vor ajuta mai târziu în domeniul profesional.

VĂRSĂTOR:

Dacă există tensiuni în relație, ar trebui să le rezolvi petrecând mai mult timp cu persoana iubită. Trebuie să fii mai cumpătată cu banii altfel vor exista dispute în viitor. Vor exista niște evenimente care duc la răsturnări de situație la locul de muncă.

PEȘTI:

Dacă ești într-o relație vei dori să duci relația la un alt nivel ,iar dacă ești singură vei întâlni o persoană cu care vei începe în scurt timp o relație. Mergi la cumpărături și la plimbări ,iar notele de plată sunt achitate de partener. Se poate să discuți despre un proiect sau un contract pe termen lung.

Sursa: romaniatv.net

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *