Horoscop

HOROSCOP 24 iunie 2015

Berbec
Nu te cramponă de fleacuri, pentru că în situaţia de acum nu merită să acorzi atâta atenţie detaliilor. Fii mai superficial, mai lejer în aprecieri, şi ignoră acele mărunţişuri care, dacă te opreşti la ele prea serios, te-ar putea opri din elan. Spune de fiecare dată când dai piept cu un hop că va trece, că nu-i nimic, că e o bagatelă, şi această atitudine pozitivă se va dovedi a fi salvatoare. Cu cât stai şi analizezi orice detaliu, cu atât consumi din resursele tale de timp, de energie, de optimism. Eşti pe drumul cel bun spre reuşită finală, dar nu-ţi pune singur piedici de la orice nimic. Spune sigur pe ţine: merge excelent!

Taur
Se iveşte o şansă nouă la orizont şi te atrage din ce în ce mai tare! Eşti conştient că nu e uşor de dus la capăt ceea ce vrei să începi, dar merită eforturile. Apucă-te serios de treaba, oricât ar dura şi oricât de greu ar fi, pentru că la capăt te aşteaptă numai rezultate excelente. E o idee bruscă ce-ţi vine dintr-o inspiraţie genială şi te bazezi pe principiul bate fierul cât e cald şi începi să construieşti ceea ce se naşte acum în mintea ta. Cere ajutor la nevoie, ascultă sfaturile practice care vin de la alţii care poate au trecut şi ei prin provocări similare şi nu te opri din elan. Acceptă schimbarea şi menţine ritmul alert până la capăt!

Gemeni
Nu te cramponă de fleacuri, pentru că în situaţia de acum nu merită să acorzi atâta atenţie detaliilor. Fii mai superficial, mai lejer în aprecieri, şi ignoră acele mărunţişuri care, dacă te opreşti la ele prea serios, te-ar putea opri din elan. Spune de fiecare dată când dai piept cu un hop că va trece, că nu-i nimic, că e o bagatelă, şi această atitudine pozitivă se va dovedi a fi salvatoare. Cu cât stai şi analizezi orice detaliu, cu atât consumi din resursele tale de timp, de energie, de optimism. Eşti pe drumul cel bun spre reuşită finală, dar nu-ţi pune singur piedici de la orice nimic. Spune sigur pe ţine: merge excelent!

Rac
Cântăreşte cu sinceritate resursele de care dispui în faţă unei noi provocări ce ţi se deschide înainte. Fii corect în aprecieri, nu supraestimă, dar nici nu subestima ceea ce poţi face, că să nu trezeşti mai târziu în faţă unui impas. Primul pas pentru a porni în această nouă direcţie ar fi să arunci o privire foarte clară asupra paşilor parcurşi anterior şi să îţi dai seama ce ştii, ce poţi, ce ai. Nu e în avantajul tău nici să te crezi mai puternic decât eşti, dar nici invers, să-ţi găseşti doar slăbiciuni şi defecte. Dacă singur nu te poţi aprecia, priveşte-te prin ochii altora: oare ei cum te văd?

Leu
Îţi lipseşte motivaţia, curajul, determinarea, deşi exact acestea sunt de obicei atuurile tale forţe, dar de dată această preferi să stai cuminte în banca ta. Parcă aştepţi că scânteia să vină din altă parte, şi spui înainte de orice doar: nu se poate, nu merge, nu mă bag. Păcat, ai face faţă de minune dacă te-ai mobiliza un pic, dar te laşi cuprins de o oarecare stare de lehamite combinată cu teamă de a nu greşi, ceea ce, evident, te opreşte din elan. Dacă intuiţia îţi spune să mai aştepţi, poate e bine s-o asculţi, dar nu da cu piciorul la această acţiune. S-ar putea să deţii toate resursele pentru a o începe în forţă, dar eşti cam obosit.

Fecioara
Chiar dacă ai impresia, pe moment, că ai ajuns în faţă unei porţi închise, nu te pripi să extragi concluzii negative. Uneori chiar şi piedicile au rostul lor, acela de a te ajută să priveşti cu alţi ochi în jur, să descoperi că mai ai ceva de învăţat, să cauţi repede alte variante de a trece dincolo de poartă. Dacă vezi că planul de faţă s-a împotmolit, nu te opri, schimbă repede direcţia, pentru că sigur ai alte posibilităţi la dispoziţie. Un aş în mânecă, un plan B, o portiţă secretă de ieşire, că atare numai de ţine depinde să ieşi repede din starea de derută şi să începi altceva.

Balanţă
Trezeşte-te din iluzia în care eşti blocat şi priveşte realitatea în faţă, pentru că ar fi păcat să alergi după o himeră şi să consumi inutil energie, timp, bani, vise. Primeşti suficiente semnale de alarmă că direcţia nu e tocmai cea mai bună, dar continui să investeşti în ea speranţe imense. Ţi se oferă o soluţie de compromis, care nu-ţi convine, pentru că nu seamănă deloc cu visele frumoase pe care ţi le-ai făcut, dar vei vedea că va avea efecte mult mai bune decât calea pe care insişti să rămâi. Recunoaşte că eşti indus în eroare, că mergi pe o pistă falsă, şi deschide repede ochii! Că-ţi place sau nu, trebuie să iei o decizie realistă!

Scorpion
Stai şi gândeşte-te foarte lucid la situaţia în care te afli, fără să o vezi doar într-o lumina roz. Da, să fii optimist e bine, dar nici exagerat de optimist totuşi… Dacă intuiţia îţi spune că există pe undeva şi un risc, şi o minciună, şi un motiv de îngrijorare, ocupă-te acum de ele, că nu cumva să treci la etapă următoare construind pe un teren instabil generat de vis sau iluzie. Fii deschis la alternative, nu te cramponă de o singură cale, spunând că e singură pe care o accepţi, ci arată-te dispus să încerci şi alte soluţii, poate mult mai bune decât cele la care te găndeai.

Săgetător
Lasă pesimismul, depresia şi frică la o parte, pentru că eşti în faţă unei provocări la care tu faci faţă cu brio. Ceea ce te opreşte pe moment e influenţă nefastă a celor din jur, care te trag înapoi, îţi spun că nu se poate, îţi transmit temerile şi neputinţele lor, deşi tu eşti altfel croit decât ei. Tu eşti curajos, optimist, dinamic, şi nu merită să te laşi copleşit de starea negativă pe care aceştia ţi-o induc. Ieşi din acest mediu şi apucă-te de treaba, fără să ţii cont de rezervele, suspiciunile şi poveştile lor sumbre. Dacă e nevoie să abandonezi un grup pentru că nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, merită să faci şi asta. Tu poţi, treaba lor ce spun ceilalţi!

Capricorn
Adu-ţi aminte ce frumos şi ce bine ai depăşit în trecut unele hopuri similare, şi repetă reţeta de succes din acele vremuri. Nu e prima oară când treci prin astfel de momente şi ai rezolvat totul cu brio, ai depăşit impasul, ai învăţat lecţia cea mai adecvată, deci de ce te temi? Ai experienţă necesară pentru a trece şi de această dată pentru un moment fragil, deci linişteşte-te. Nu exagera cu îngrijorarea şi cu lamentările, şi aşteaptă cu optimism şi răbdare să se calmeze spiritele. Vei vedea ce bine se rezolva toate, dacă priveşti spre trecut într-o notă pozitivă, spunând: dacă atunci am putut, pot şi acum!

Vărsător
Eşti pregătit mental şi psihic să porneşti o aventură nouă. Poate te bate gândul să începi o afacere, să îţi schimbi serviciul, să te apuci de studiat un nou domeniu, deci ce mai aştepţi? Momentul estre perfect pentru a-i da startul cu entuziasm, cu încredere, cu determinare. Ia decizia cu optimism şi apoi ţine-te de drumul ales cu insistenţă, convins că la final te aşteaptă exact ceea ce visezi. Chiar dacă porneşti pe acest drum fără să deţii, din start, toate resursele necesare unui succes deplin, nu te îngrijora. Multe vor apărea pe parcurs, deci cel mai important e să-i dai startul: restul vine de la sine în formă şi în momentul potrivit

Peşti
Chiar dacă nu eşti întotdeauna tratat aşa cum se cuvine, ridică-te pentru drepturile tale. Nu te lasă învins de alţii cu mai mult tupeu sau cu mai multă putere. Nimic nu le da lor dreptul de a te persecută, de a te domină, de a te da deoparte, de a-ţi lua ceea ce îţi aparţine, că atare, dacă vezi că ai fost tratat eronat sau injust, ia atitudine imediat pentru a recupera ce este al tău. Lupta pentru dreptate, pentru adevăr, pentru lege, nu lasă pe alţii să te priveze de aceste valori care ţi se cuvin, deci, oricât de greu ar fi drumul către victorie, merită să porneşti războiul! Nu renunţă, insistă, poţi obţine ceea ce pe merit e pus deoparte pentru ţine!

sursa.teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *