Horoscop

Horoscop 24 mai 2016: Peştii pot avea o zi de succes cu o singură condiţie

 Berbec

Stai pe gânduri, dar o faci cu imparţialitate şi realism, pentru a descoperi ce anume te ţine pe loc. Din când în când, e bună o astfel de analiză la rece pentru a înţelege ce se petrece, pentru că numai aşa îţi vei recăpăta încrederea şi siguranţă pe care îndoială te-a cam făcut să le pierzi în ultima vreme. Faptul că ai mers o vreme că pe gheaţă subţire, te-a determinat să-ţi pierzi încrederea în ţine sau în oameni, dar acum chibzuiesti lucid şi profund şi descoperi cine era vinovat de aceste piedici: fricile tale distructive. Eşti gata să renunţi la ele?

Taur

Stai pe gânduri, dar o faci cu imparţialitate şi realism, pentru a descoperi ce anume te ţine pe loc. Din când în când, e bună o astfel de analiză la rece pentru a înţelege ce se petrece, pentru că numai aşa îţi vei recăpăta încrederea şi siguranţă pe care îndoială te-a cam făcut să le pierzi în ultima vreme. Faptul că ai mers o vreme că pe gheaţă subţire, te-a determinat să-ţi pierzi încrederea în ţine sau în oameni, dar acum chibzuiesti lucid şi profund şi descoperi cine era vinovat de aceste piedici: fricile tale distructive. Eşti gata să renunţi la ele?

Gemeni

Toate par să se fi împotmolit într-un punct critic de unde, momentan, nimic nu se mai mişcă. Nu insistă să treci azi peste acest hop, pentru că nu deţii resursele necesare pentru o reuşită. Eşti pesimist, lipsit de energie, moralul e la pământ iar motivaţia e zero. Cu asemenea bagaj sărac la ţine, cum să depăşeşti momentul cu capul sus? Aşteaptă, stai până se mai clarifica lucrurile şi, după ce va trece furtună, vei privi lucrurile cu totul altfel decât acum. Dacă tot stai pe loc, nu-ţi turna cenuşă în cap, plângându-ţi de milă, ci informează-te!

Rac

Nu apar evenimente ieşite din comun astăzi, dar ai o senzaţie ciudată de rutină ceea ce devine apăsător. Poate aşteptai ceva deosebit, poate visai la o minune, dar nimic nu se petrece conform viselor tale frumoase. Te ocupi de lucruri neimportante, de mărunţişuri de care nu ai avut timp în alte zile, deci, pentru că ai ceva mai mult timp liber la dispoziţie, fără treburi stringente pe cap, îţi aduci aminte de acele sarcini pe care în trecut le-ai tot amânat, preocupat de alte urgenţe.

Leu

E o zi profitabilă, care nu trece fără să-ţi ofere un câştig cât de mic. Fie că e vorba de afaceri care merg mai bine în aceste zile, fie că e o discuţie importantă ce va avea urmări concrete sau financiare în viaţă ta, termini ziua cu un sentiment de satisfacţie deplină. Poate apare în calea ta exact persoană de care aveai nevoie pentru a pune în aplicare o idee genială pe care o tot ţineai în stand by pentru că încă nu ai găsit omul potrivit care s-o valorifice alături de ţine. Acum îl găseşti!

Fecioara

Duci după ţine o emoţie negativă de care nu te mai poţi debarasa, dar exact acest lucru te opreşte din elan şi nu te lasă să treci la nivelul următor într-o anumită acţiune. E vorba de amintiri neplăcute, de erori din trecut, de vini pe care nu ţi le-ai asumat aşa cum se cuvine, de insatisfacţii sau frustrări de demult, şi le cari că pe o ghiulea de picior care îţi frânează acum ascensiunea spre ceea ce visezi să atingi. Este vremea să arunci o privire înapoi cu realism şi responsabilitate pentru a repara acel punct sensibil. După ce-l vei şterge de pe lista ta de restante, te vei simţi deodată eliberat de un stres şi vei vedea că lucrurile pot merge din ce în ce mai bine.

Balanţă

Ai reale motive de veselie, de parcă ar sosi din mai multe direcţii doar veşti bune. Zâmbetul nu te părăseşte nicio clipă pe parcursul zilei, descoperind ce bine merg lucrurile, chiar şi cele mai complicate, atunci când reuşeşti să-ţi menţii acest tonus pozitiv şi optimismul că totul va fi bine. Aproape că învârti pe degete orice motiv care, altădată, te-ar fi stresat la culme, pentru că uneori lucrurile revin la normal mult mai uşor cu un dram de umor sau ironie. Glumeşte pe seama provocărilor banale ale zilei, pentru că nu au nicio putere atunci când le iei peste picior. Eşti convins că totul merge în direcţia cea bună, deci de ce să nu zâmbeşti?

Scorpion

Atitudinea optimistă pe care o abordezi se va dovedi a fi cea mai bună alegere, că atare uită de spiritul tău critic caracteristic şi începe să vezi lucrurile într-o lumina favorabilă. Spune da la tot ce ţi se oferă, nu fugi nici de provocare, nici de noutate, pentru că nici nu ştii de unde sare iepurele! Cele mai bune lucruri vin din direcţii complet nebănuite şi, dacă tu le refuzi din start printr-o atitudine închisă şi suspicioasă, practic laşi şansele să treacă pe lângă ţine. Trebuie să fii pe faza, pentru că se iveşte ceva atât de bun la care e nevoie să spui foarte repede: accept!

Săgetător

Se ştie că eşti o fire optimistă care vede totul cu câţiva paşi înaintea semenilor săi. La fel faci şi astăzi, vorbeşti despre viitor cu mult patos, cu încredere absolută că va fi bine, şi depui toate eforturile că planurile tale să evolueze în direcţia visată. Eşti convins că gândirea pozitivă naşte reuşite, că atare te înarmezi cu toate armele cele bune pentru că scopul tău să devină realitate. Spui da la orice provocare, spui se poate la orice impas, accepţi cu braţele deschise orice noutate, şi această atitudine pozitivă va atrage succesul foarte curând!

Capricorn

Te afli la cheremul altora mai puternici decât ţine care abuzează de poziţia lor. Deşi nu le recunoşti superioritatea întru totul, te supui totuşi în faţă autorităţii lor, pentru că eşti conştient că se pot folosi de dreptul lor de a sancţiona pe cei care nu fac precum li se ordona. Eşti un simplu pion pe o tablă de şah unde alţii deţin frâiele jocului, dar asta nu înseamnă că le aprobi deciziile umil. E vremea lor, dar, într-o zi, vei avea şi tu dreptul la replică şi te vei folosi de el cu încredere.

Vărsător

Greu de spus în ce ritm evoluează un plan în care ai şi tu un rol de jucat, pentru că ai parte şi de progrese vizibile, dar şi de hopuri enervante succesiv. Dacă ceva a mers foarte bine o perioada, acum ajunge pe un nivel în care stagnează, înaintează că melcul, dar poate nu te deranjează această pauză. Îţi mai tragi şi tu sufletul după ce ai tras tare o vreme, că atare nu insistă să duci azi mai departe ceea ce, momentan, stă pe loc. Ai şi tu nevoie de detaşare, să ieşi din miezul evenimentelor, şi să priveşti la rece unde s-a ajuns.

Peşti

Dacă vrei să ai o zi de succes, încearcă să faci echipa cu persoane mai mature, cu mai multă experienţă, de la care ai şi tu încă foarte multe de învăţat. Stai mai mult în compania celor în vârstă, a fraţilor mai mari, a părinţilor, a prietenilor dintr-o generaţie superioară celei din care faci parte, pentru că sfaturile lor se vor dovedi a fi extrem de utile. Cere-le părerea, pentru că ei văd lucrurile cu totul altfel decât ţine, de la nivelul experienţei lor bogate de viaţă şi se arată dispuşi să ţi-o împărtăşească şi ţie, cu drag.

Horoscop 24 mai 2016 oferit de Acvaria. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *