Horoscop

HOROSCOP 25 iunie 2015

Berbec
Nu întotdeauna iubirea conţine doar fluturaşi şi îngeraşi roz plutind pe deasupra ta, ci mai vine şi cu evenimente negative, ce nasc suferinţe. Cam această e atmosfera acestei zile şi, de câte ori vine vorba de iubire, parcă ai preferă să nu existe… Riscul unui eşec sentimental e mare, ori pentru că te îndrăgosteşti de cine nu merită, ori pentru că tu însuţi eşti gata să dezamăgeşti un suflet care aşteaptă enorm de la ţine. Ai grijă cui îţi oferi iubirea azi, dar, mai ales, cum te comporţi cu persoană iubita, pentru că eşti gata-gata să-i răneşti sufletul.

Taur
Nu te aştepta că toate să-ţi meargă strună la serviciu, deoarece vei avea mereu impresia că există ceva sau cineva care se opune planurilor tale. Nu găseşti colaboratori cooperanţi, şefii au mereu ceva de criticat iar contactul cu autorităţile este de-a dreptul anevoios. Cel mai greu e să treci peste birocraţia iritantă, pentru că peste tot eşti trimis la plimbare de câte un funcţionar nervos. Stresul se acumulează iar rezultatele zilei sunt mult sub aşteptări din cauza nervilor generaţi de oameni obositori.

Gemeni
Eşti cam neatent acum, la începutul unui proiect care va consumă mari resurse de energie. Dacă nu îţi calculezi bine forţele, ai putea investi tot elanul în prima etapă şi la următoarele te vei bloca. Merită să-ţi păstrezi acest entuziasm cât mai mult timp posibil, deci ar fi păcat să dai totul pe o singură carte şi mai apoi să renunţi. E un demers de lungă durata în care ar fi bine să-ţi drămuieşti mai bine energia, pentru că vei avea nevoie de ea pe parcursul mai multor paşi de acum înainte şi dacă o iroseşti acum, la început, nu vei mai ajunge nicăieri.

Rac
Unde intervii tu, se face linişte, deoarece ai un talent aparte de a aplana chiar şi cele mai aprinse dispute. Găseşti o cale de a calmă spiritele şi de a-i pune la masă tratativelor, pentru a descoperi o soluţie de mijloc. Ai talent de negociator, de consilier, de psiholog chiar, pentru că tonul tău calm şi plăcut dezamorsează conflictele. Ai şi calităţi de judecător imparţial, pentru că te aşezi între cele două tabere că să analizezi situaţia şi dintr-o direcţie şi din altă, pentru a se înţelege problema echitabil.

Leu
O uşa închisă nu te demoralizează, dimpotrivă, capeţi şi mai multă ambiţie să faci tot posibilul să obţii ceea ce acum ţi s-a luat. Nimeni nu se pune cu ţine. Îţi aduni toate forţele şi apelezi la toate mijloacele pentru a obţine ceea ce consideri că ţi se cuvine. Relaţia cu autoritatea nu e tocmai plăcută, de acolo primeşti refuzuri, veşti proaste, amânări, dar noroc de fantastică ta perseverenţă ce te va ajută să încerci iar şi iar până când se vor rezolva toate în avantajul propriu. Nu te opreşte pe ţine un refuz oarecare!

Fecioara
Declara-ţi foarte sincer intenţiile că să nu fii acuzat mai târziu pe nedrept că ai fi ascuns ceva. Vino cu argumente solide, cu documente incontestabile, cu dovezi care să joace un rol important în toate acţiunile cu iz legal de pe parcursul zilei. Vei inspiră multă încredere şi seriozitate în tot ce promiţi încât ai şanse să obţii o victorie de toată frumuseţea tocmai datorită credibilităţii tale. Faptul că îţi susţii punctul de vedere cu argumente puternice, nimeni nu poate contesta poziţia ta şi ţi se va da dreptate.

Balanţă
Munceşti mult, cu plăcere şi cu spor, pentru că roadele eforturilor tale se văd şi sunt apreciate de cei cărora le dedici. Şefii te laudă, clienţii sunt mulţumiţi şi, cu asemenea cuvinte de încurajare care vin de pretutindeni, satisfacţia muncii împlinite e la cote maxime, ceea ce te motivează să dai şi mai mult din ţine! Ai mari speranţe de la ceea ce te aşteaptă la finalul proiectului la care îţi aduci din plin contribuţia, convins va va ieşi ceva de răsunet, cu care te vei putea mândri în faţă oricui sau care va conta mult în carieră, de acum încolo.

Scorpion
Ai făcut parte dintr-un colectiv amuzant, cu tonus bun, dar, brusc, intră zâzania între voi şi nu va mai înţelegeţi la fel de bine că înainte. Deşi diferendele de opinie sunt absolut normale în orice loc în care se adună atâtea tipuri de oameni, parcă nu mai reuşiţi să calmaţi spiritele, pentru că cel care strică atmosfera o ţine pe a lui cu încăpăţânare. Aliază-te cu cei care gândesc că ţine şi încercaţi să-l excludeţi pe musafirul nepoftit dintre voi, pentru că ar fi păcat să se destrame armonia din cauza unei singure persoane.

Săgetător
Greu de spus dacă nivelul la care ai ajuns te bucură sau se poate şi mai bine, de parcă ai avea parte de ambele fete ale unei situaţii simultan. E că şi cum un succes se ridică pe insuccesul altuia sau o mare reuşită are şi un preţ de plătit, că atare numai de starea ta de spirit depinde spre ce pantă te îndrepţi: în sus sau în jos? Încearcă să nu laşi latura ta pesimistă să te copleşească ci priveşte mai întâi partea bună a lucrurilor, fără să te gândeşti şi la aspectul mai puţin plăcut din spatele reuşitei. Întotdeauna există şi reversul medaliei, dar nu-l caută neapărat acum!

Capricorn
Informaţia greşită pe care ţi-o trimite cu rea intenţie un colaborator care nu merită încrederea ta, te poate trimite pe o pistă falsă, cu riscul de a consumă inutil timp şi energie pentru ceva ce nu va ajunge acolo unde speri, află din mai multe surse încotro te îndrepţi sau pe ce te bazezi, pentru că ai pîtea fi indus în eroare şi vei regretă mai apoi că nu ai fost mai atent la avertismente. Primeşti suficiente semnale de alarmă la tot pasul că să te pun pe gânduri cu privire la adevăratele intenţii ale celui care te abureşte acum cu tot felul de minciuni.

Vărsător
Întotdeauna e bine să ai pe cine te baza, să ai un aş în mânecă pe care să-l scoţi la momentul oportun. E perfect dacă, de-a lungul timpului, ţi-ai făcut o mulţime de prieteni, pentru că nici nu ştii când vine momentul să apelezi la vreunul dintre ei. Scoate din sertar colecţia de cărţi de vizită şi sună pe cel de care vei avea azi maximă nevoie, pentru că va interveni în avantajul tău, cu ceea ce depinde de el. Ţine minte ce a făcut pentru ţine, deoarece niciun serviciu nu rămâne fără să se răspundă cu aceeaşi moneda.

Peşti
Pregăteşte-te pentru un hop greu de trecut, mai bine zis imposibil de trecut că atare poate fi finalul brusc al unei etape. Vezi cu ochii tăi cum tot ce ai construit până acum se dărâma, pentru că nu ai ales bine momentul în care ai pornit sau nu ai urmat căile corecte pentru a ajunge la ce ţi-ai propus. E nevoie de un abandon, să pui punct aici unei situaţii, fără a mai încerca să redresezi nimic, pentru că nu mai e în avantajul tău. Un rămas bun categoric, un blocaj total sau destrămarea completă a unui plan sunt decizii radicale pe care trebuie să le iei pe loc.

sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *