Horoscop

Horoscop 26 noiembrie 2016

Berbec
Chestiunile financiare ce privesc banii si bunurile comune cu alții alcatuiesc subiectul principal al acestor zile de weekend. Sunt momente bune pentru achitarea taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Se pot pune in discutie aspecte legate de mosteniri sau de partaje, in cazul unui divort. Izul conflictelor și proceselor legale este la cote mari.

Taur
Finalul săptămânii accentuează hibele existente în relațiile parteneriale. Fie că este vorba despre partenrul de viață, fie de colaboratori apar discuții aprinse de la, aparent, te miri ce. Este bine să iei în serios cele spuse de ceilalți și să te gândești apoi la un plan de îmbunătățire a situației. Chiar trebuie să pui capăt situațiilor trenante și relațiilor ineficiente.

Gemeni
Ești foarte preocupat, în acest weekend, cu treburile de rutină, fie că te afli la serviciu, fie acasă. Este multa forfotă în zona muncii, însă doar forfotă. Relațiile colegiale sunt tensionate. Bine ar fi sa eviți conflictele si sa te ocupi doar de treburile tale. Sanatatea este vulnerabila, dar remediile naturiste, odihna conștientă și dieta potrivită te pot scoate din impas.

Rac
Capitolul relații sentimentale și relații cu copiii te provoacă mult la finalul acestei săptămâni. Cheful de distractii si aventuri este la cote inalte, dar ar trebui sa tii cont si de starea celor din jur. Persoana iubita îți poate face reproșuri, unele fondate. Astrele iti trimit imbolduri deosebite in zona creativitatii, asa incat poti rezolva orice neplăcere. Amintește-ți și de hobby-urile tale!

Leu
Sunt zile propice activităților casnice în acest weekend. Curateniile generale, reamenajarea spatiului locativ, mutarea intr-o noua locuinta sau reparatiile curente le poti face cu succes. Îți vin idei interesante legate de achizitionarea unor bunuri patrimoniale. Conflictele cu membrii familiei sunt frecvente, de aceea ai nevoie de multa prudență și răbdare.

Fecioara
Finalul acestei săptămâni îți aduce multe răscoliri sufletești, tumult mental și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat. Prudență, răbdare, toleranță! Foarte ușor se pot isca discuții aprinse de la banalități. Poi afla vesti importante legate de cineva drag. Chiar daca te nemultumesc, privește numai partea buna a lucrurilor. Detașează-te de cotidian!

Balanţa
Cheltuieli cotidiene personale, dar și pentru cei dragi se conturează în zilele acestui weekend. Tentatia cumparaturilor extravagante este la cote inalte si bine ar fi sa fii prudent. Poti primi cadouri si recompense, insa se pare ca autorul lor are un scop bine camuflat. Orienteaza-ti eforturile doar catre treburile usoare. Relaxează-te și ascultă sfaturile celor din preajma ta!

Scorpion
Stările tale de spirit sunt foarte schimbătoare la sfârșitul acestei săptămâni. Ai nevoie de odihnă, o dietă ușoară, plimbări în aer liber și compania oamenilor dragi și de încredere. Vizitarea saloanelor de intretinere corporala, programarea unor cursuri de dezvoltare personala si profesionala sunt bine sustinute din astral. Detasează-te de provocări!

Sagetător
Recomandabil este să te odihnești pe îndelete la finalul acestei săptămâni, oricât de mare ar fi tentația activităților sociale cu cei dragi și în afara casei. Sănătatea este vulnerabilă, stările tale de spirit fluctuează astfel că este dificil să întreții atmosfera jovială cu care ceilalți sunt obișnuiți în preajma ta. Pot iesi la iveala conflicte vechi ascunse. Evită provocările!

Capricorn
La finalul acestei săptămâni, prietenii iti sunt alaturi, insa ceva nu funcționează bine și de aici, vocea ta interioară îți transmite tot felul de semnale. Poti afla vesti interesante si unele alarmante legate de cei apropiati. Conflictele cu prietenii sunt la cote inalte si se recomanda multa prudenta. Unele relatii se pot destrama defintiv. Lămurește divergențele și asculta ce ți se spune.

Vărsător
Domeniul profesional îți poate oferi surprize deosebite în acest weekend. Dialogurile cu sefii sau autoritatile sunt fecvente și distorsionate. Exista varianta accentuarii unor conflicte, insa cu prudenta si discernamant poti solutiona totul. Exprimă-ți nemulțumirile si așteptările de la ceilalți. Recomandabil este sa echilibrezi latura personală cu cea socială.

Peşti
Relatiile cu străinătatea sunt marcante la sfârșitul acesti săptămâni. Demersurile legate de o plecare in afara granitelor tarii sau de studii fiverse pot întâmpina neplăceri. Chiar daca lucrurile nu se desfasoara cum ai vrea tu, ai incredere ca astrele îți pregătesc surprize frumoase și utile. Delectează-te prin activități culturale, alături de cei dragi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *