Horoscop

Horoscop 5 octombrie 2015

Fie că e vorba de presentimente negative care te trag de mânecă la timp, fie că e vorba de un impuls pozitiv de a duce mai departe, deşi te încearcă frică, starea ta emoţională este şi cel mai bun îndrumător. Fă totul precum îţi transmite sufletul, fie că te îndeamnă spre ceva, fie că te reţine să nu mai continui. Ascultăndu-ţi semnalele pe care intuiţia, inima, subconştientul ţi le transmit, vei reuşi să eviţi la timp o situaţie care ar fi putut avea efecte şi mai profunde asupra psihicului tău. Ceva în interior îţi spune stop şi e bine să ţii cont de aceste avertismente!

Taur
Se apropie un moment culminant în activitatea profesională, cum ar fi un interviu de angajare, un concurs pentru obţinerea unui job sau a unei funcţii superioare, un examen în urmăcăruia vei putea trece la un nivel superior în carieră. Deşi ar mai fi ceva timp până la acel mare hop, tu te pregăteşti intens încă de pe acum, pentru că vrei să-ţi iasă toate căla carte. Orele sau zilele care te despart de acel moment sunt folosite înţelept, pentru a mai acumula ceva informaţie, pentru a învaţă toate detaliile la nivel teoretic astfelîncât să laşi o impresie ireproşabilă şi a obţine notă maximă.

Gemeni
Nu te întrista dacă vezi că lucrurile nu ies chiar aşa cum ai dorit, ci lasă-te dus un pic şi de val, pentru că doar aşa vei ajunge la nivelul cel mai adecvat acestei situaţii. Ceea ce nu pare a fi pe placul tău se va dovedi a fi, mai târziu, cel mai bun lucru de care puteai avea parte, deci lupta cu gândirea negativă care-ţi da târcoale. La ceva trist, turăspunde cu ceva vesel, la un aparent hop, tu reacţionează cu o glumă, pentru că în spatele acestor aparenţe nedorite se află sigur rezultatul cel bun către care vâsleşti. Dupăfurtună vine întotdeauna vreme bună, dar soarele e încă după noi. Important e că tu să vezi deja soarele, chiar dacă nu e pe cer!

Rac
Prietenii îţi sunt de mare ajutor într-un moment în care ţi-ai cam pierdut încrederea. Ei te mobilizează perfect cu optimismul lor, cu glumele lor adecvate momentului, şi reuşeştisă te încarci cu doze mari de gândire pozitivă datorită lor. Dacă ei te-ar lasă cu ale tale, ai alunecă într-o zona şi mai sumbră, dar îţi sunt cu adevărat alături şi-ţi ridicămoralul prin toate mijloacele pe care le au la dispoziţie. Dacă vrei să depăşeşti un moment de slăbiciune în care eşti gata să spui nu pot, acceptă-ţi prietenii veseli şi gălăgioşiprin preajma şi ascultă-i cum spun: hei rup, hai că poţi, nu te lasă!

Leu
Iubirea este prin preajma şi îţi poate invada toate simţurile, toate gândurile, încât nu vezi în jur decât iubire! Ai putea cuceri uşor inima unei persoane care ţi-a atras în mod special atenţia, dar şi tu poţi cădea în mrejele cuiva de parcă ţi-ai fi pierdut complet uzul raţiunii. Greu să mai gândeşti limpede într-o astfel de situaţie, greu să lupţi cu ceea ce simţi, pentru că azi pasiunea poate fi la cote maxime! Dragostea face ce vrea din ţine, şi nu vei reuşi să i te opui, încât se poate vorbi de o poveste care-ţi ia completminţile. Nu e musai că de aici să iasă o relaţie de viitor, ci parte mai mult o escapadă, un foc de paie, dar poate deveni mistuitor!

Fecioara
Munceşti cu sârg, pentru că vezi că proiectul la care îţi aduci contribuţia evoluează foarte bine, iar rezultatele finale încep deja să se contureze la orizont. Cu atât mai maridevin motivaţia, ambiţia, dorinţa de a ajunge la capăt cu cât ai ceva concret de câştigat de pe urmă acestei investiţii masive, deci tragi tare că să duci la capăt ce ai început. Ţise cer atenţie şi concentrare, dar şi un oarecare efort, pentru că nu e un proiect simplu, ci un mare devorator de energie pe toate planurile: fizic, mental, emoţional, dar ceea cese clădeşte sub ochii tăi din mintea şi din mâinile tale e demn de toată laudă şi mândria!

Balanţă
Azi poţi începe nişte proiecte extraordinare, iar succesul final depinde enorm de felul cum iei startul acum. Nu da drumul acestui plan până nu simţi că ai adunat toate elementele propice unui progres continuu, că să nu te întorci din drum sau să-ţi pierzi elanul când vei descoperi că ai scăpat ceva din vedere. Imaginează-ţi că ai urcat în nacela şi acum aprinzi focul care încălzeşte aerul din balonul, dar balonul nu se ridică până nu ajunge exact la capacitatea ideală pentru a zbura. Cam aşa eşti şi tu acum: vei porni în trombăexact atunci când toate detaliile de plecare vor fi aşezate la locul potrivit şi în formă ideală. Vezi cum aranjezi lucrurile încă de la sursă!

Scorpion
Azi poţi începe nişte proiecte extraordinare, iar succesul final depinde enorm de felul cum iei startul acum. Nu da drumul acestui plan până nu simţi că ai adunat toate elementele propice unui progres continuu, că să nu te întorci din drum sau să-ţi pierzi elanul când vei descoperi că ai scăpat ceva din vedere. Imaginează-ţi că ai urcat în nacela şi acum aprinzi focul care încălzeşte aerul din balonul, dar balonul nu se ridică până nu ajunge exact la capacitatea ideală pentru a zbura. Cam aşa eşti şi tu acum: vei porni în trombăexact atunci când toate detaliile de plecare vor fi aşezate la locul potrivit şi în formă ideală. Vezi cum aranjezi lucrurile încă de la sursă!

Săgetător
Parcă în interiorul tău s-ar află un ceas care merge exact în ritmul de care ai tu nevoie în acest moment. Dacă te grăbeşti, parcă timpul se dilată şi îţi ajung perfect orele pecare le ai la dispoziţie. Dacă ai timp berechet, reuşeşti să te organizezi în aşa fel încât să fii eficient şi să nu risipeşti orele degeaba. Nici ţie nu-ţi vine a crede ce bine sesincronizează toate, parcă fac parte dintr-un plan foarte bine programat pe zile, ore şi minute, încât toate se întâmplă la momentul cel mai potrivit. Dacă ai putea menţine aceastăminunată organizare cât mai mult de acum încolo, lucrurile ar merge că unse spre ţelul suprem, că atare încearcă să te adaptezi acestui ritm de înaintare, fără s-o lungesti şi fărăsă intri în panică.

Capricorn
Un fulger îţi trece astăzi prin minte care te duce, parcă, în alte timpuri. E o amintire ciudată, nu-ţi dai seama de unde vine, pentru că, deşi pare familiară, nu e legată de ţine. E o amintire din vieţi anterioare, pentru că azi se creează o punte fină de legătură între cel care eşti acum şi cel care ai fost cu secole în urmă, când ai mai trăit pe acestpământ. Datoriile tale karmice revin în actualitate, poate întâlneşti persoane cu care ai mai interacţionat în alte vieţi sau ai acel sentiment de deja vu, cum că ai mai fost pe aici, ai mai trăit evenimentele acestea, ai mai trecut prin astfel de situaţii, deşi nu poţi spune clar când şi unde. Se leagă o relaţie specială cu vieţile anterioare, de parcăceva învăţat atunci te poate ajută acum.

Vărsător
Nu te teme de cei care sunt în preajma ta şi încearcă să te manipuleze cu tot felul de zvonuri alarmiste şi informaţii false. E modul lor de a-i da la o parte pe alţii, pentru că au o anumită putere asupra celor din jur apelând la astfel de tertipuri incorecte. Nu le permite asta: eşti mai bine informat, mai puternic, mai sigur pe ţine, deci nu trebuie să telaşi dominat de asemenea comportamente. Treci peste aceste temeri, nu acceptă minciunile altora, ci caută să te impui doar prin adevăr şi corectitudine. Cât timp scoţi la luminadovezi incontestabile, scrise negru pe alb, şi nu te abaţi de la adevăr, nimeni nu te poate învinge!

Peşti
Te simţi bine în pielea ta şi reuşeşti să priveşti tot ce se petrece în jurul tău cu mult optimism, precum, un copil care se bucură de orice. Păstrează acest tonus ridicat pe parcursul întregii zile, pentru că te va ajută de multe ori să treci peste momentele critice. Dacă îţi torni cenuşă în cap la orice nimic, îţi strici toată bună dispoziţie, că atarefă glume pe seama lucrurilor care nu-ţi plac, amuză-te de piedici şi comentarii răutăcioase, deci nu pune nimic la suflet. Joacă-te şi tu şi răspunde în doi peri celor care, aparent, au ceva împotriva ta, şi nu-ţi asumă vini care nu îţi aparţin. Fă haz!
Sursa: teotrandafir.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *