Horoscop

Horoscop 8 ianuarie 2017

Berbec:
Profitaţi de ziua de duminică pentru a vă concentra atenţia asupra relaţiei pe care o aveţi cu oamenii din jurul vostru; din păcate, după orele prânzului trebuie să vă amânaţi planurile deoarece apare o problemă financiară de care trebuie să vă ocupaţi cât mai repede cu putinţă. Un membru al familiei vă ajută cu un împrumut.

Taur:
Astăzi vă concentraţi mai mult asupra proiectelor de suflet; este posibil să apară o oportunitate interesantă, de care este recomandat să profitaţi deoarece vă poate aduce schimbarea şi beneficiile financiare de care aveţi nevoie pentru a merge mai departe cu aceeaşi motivaţie de până acum.

Gemeni:
Nu este cel mai potrivit moment pentru achiziţii! Dacă aveaţi în plan să faceţi o investiţie, ar fi bine să o amânaţi pentru săptămâna viitoare! O rudă apropiată are nevoie de ajutorul vostru într-o chestiune de suflet şi vă va cere sfatul. Empatizaţi mai mult, încercaţi să fiţi foarte deschişi şi să nu judecaţi prea mult!

Rac:
În această dimineaţă, veţi primi pe neaşteptate o sumă importantă de bani. Ar fi o idee bună să o investiţi în micile modificări pe care voiaţi să le faceţi în locuinţă. Însă nu vă înhămaţi singuri pentru că veţi avea mult de muncă! Cereţi ajutorul unui prieten apropiat sau mobilizaţi-vă familia! Nu vă obosiţi mai mult decât este cazul pentru că seara vă aşteaptă o surpriză plăcută!

Leu:
Sunteţi foarte tensionaţi şi în ciuda faptului că sunteţi înconjuraţi doar de oameni dragi, nu reuşiţi să vă relaxaţi. Sunteţi cu gândul la o problemă sentimentală mai veche şi vă simţiţi neliniştiţi din această cauză. Trebuie să luaţi o decizie radicală şi încă nu vă daţi seama care este calea pe care trebuie să mergeţi! O rudă mai în vârstă vă va ajuta însă cu un sfat demn de luat în seamă.

Fecioară:
Sunteţi foarte impulsivi în această dimineaţă şi vă va fi destul de dificil să vă ţineţi temperamentul în frâu. Cu toate acestea, ziua de duminică va fi plină de surprize plăcute. O rudă mai îndepărtată vă poate aduce o veste care vă va bucura şi vă va face să priviţi viaţa dintr-o altă perspectivă. Chiar dacă sunteţi tentaţi să participaţi la un eveniment, ar fi bine să rămâneţi acasă şi să vă odihniţi pentru că sunteţi predispuşi la mici probleme de sănătate!

Balanţă:
O rudă foarte apropiată sau chiar partenerul/a de viaţă vă poate surprinde cu un cadou. Deşi vă va bucura, ziua de 08/01/2017 este foarte aglomerată şi aveţi multe treburi de rezolvat. Veţi avea numeroase drumuri mici de făcut care vă vor ţine ocupaţi o bună parte a dimineţii. Cu toate acestea, nu vă epuizaţi toată energia în prima parte a zilei pentru că seara trebuie să luaţi parte la un eveniment!

Scorpion:
Aveţi nevoie de fonduri suplimentare pentru schimbările în locuinţă pe care v-aţi propus să le faceţi. Pentru acest lucru, cereţi ajutorul persoanei iubite sau a rudelor foarte apropiate deoarece nu este un moment potrivit pentru speculaţii! De asemenea, nu vă grăbiţi să faceţi împrumuturi la prieteni pentru că este foarte posibil să nu le puteţi returna şi veţi ajunge într-o situaţie neplăcută!

Săgetător:
Dacă plănuiaţi să faceţi mici modificări în locuinţă, cereţi sfatul partenerului/ei de viaţă sau al/a unui/ei prieten/e de încredere! Deşi nu vi se pare că aveţi foarte multe de făcut, pe parcursul zilei vor apărea multe mărunţişuri de rezolvat şi veţi avea nevoie de ajutor. Din fericire, oamenii apropiaţi vă vor susţine şi vă vor oferi sprijinul lor necondiţionat.

Capricorn:
Astrele favorizează astăzi viaţa sentimentală. Prin urmare, voi şi partenerul/a vostru/voastră aveţi şansa de a petrece câteva ore liniştite şi pline de romantism unul în compania celuilalt. Pe de cealaltă parte, dacă nu aveţi încă o relaţie, acceptaţi invitaţiile la întrunirile sociale pentru că vă veţi face remarcaţi cu siguranţă şi veţi atrage atenţia unei persoane speciale!

Vărsător:
Aveţi foarte multe lucruri de rezolvat dar săptămâna care a trecut a fost foarte plină şi vă simţiţi epuizaţi. De aceea, ar fi o idee bună să vă odihniţi mai mult şi să fiţi mai atenţi la starea voastră de sănătate. Prietenii sau rudele foarte apropiate vă pot face o invitaţie în această seară la o petrecere. Nu o ignoraţi pentru că aveţi şansa să faceţi o cucerire importantă!

Peşti:
Astrele sunt de partea voastră astăzi dacă vă doriţi să faceţi schimbări în locuinţă. Sunteţi foarte bine dispuşi şi aveţi energia necesară. Mai mult de atât, oamenii dragi vor fi încântaţi de această iniţiativă şi vă vor susţine ideile. Încercaţi totuşi să nu faceţi exces de zel şi să nu obosiţi prea mult pentru că veţi primi o invitaţie la o petrecere!
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *