Horoscop

Horoscop pentru 19.06.2016

Berbec

Ar fi necesar să te gândești azi dacă nu cumva, din punct de vedere sentimental, iți pui speranțe exagerate în cineva sau dacă nu cumva manifești o nevoie excesivă de intimitate. S-ar putea să pui în cârcă altora nefericirea proprie, săîți faci responsabili de neîmplinirile tale amoroase, să te simți neapreciat de către persoana iubită. Iți poți reface rezervele de încredere în tine retrăgându-te în familie, între ai tăi.

Taur

În viața personală e posibil să vrei să preiei conducerea. Vrei să pui ordine în treburile administrative la domiciliu, să achiți facturile restanțe, să-ți înfrumusețezi casa după noi criterii estetice. Probabil că ai pretentia că toate lucrurile acestea să se petreacă repede înainte, pari obsedat de viteză și orice ți-ar zădărnici împlinirea dorinței te înfurie și te dezlănțuie.

Gemeni

Ți-ar putea lipsi claritatea și limpezimea în gândire și în chestiunile cu aplicabilitate imediată la domiciliu ori în spațiul privat, personal. Ți s-ar putea reproșa de către cei apropiați că ești dominat de dorința de a-ți satisface vanitați mari, ca ții să dai tonul la tot ceea ce se petrece în casă. Altfel, ți-ai putea descoperi un talent, o vocație de pe urma exploatării căreia să iasă bani frumoși sau care să-ți aducă o oarece împlinire.

Rac

Sunt pe val în afaceri și au idei multe pe care le pot pune în practică zilele acestea. Să încerce să fie cât mai organizați și pe plan financiar pentru a fi acoperiți din punct de vedere legal.
Petrec momente frumoase alături de partener și vor să îi arate că sunt alături de el/ea și la bine și la rău. Este un moment în care Racii se dedică vieții de familie.

Leu

Sunt foarte restrictivi cu finanțele lor și încearcă să nu cheltuie prea mult din economiile pe care le mai au. Nu vor să apeleze la împrumuturi pe ultima sută de metri în acest final de lună.
Și-au dat seama de mult cum se simt și în ciuda faptului că sunt sinceri față de ei înșiși, nu găsesc un mod rezonabil de a acționa și de a pune capăt conflictului emoțional în care se află în momentul de față.
Au o constituție puternică însă principala lor nevoie fizică este odihna. Fără un orar de somn benefic atât organismului cât și psihicului sau, nu dau randamentul necesar zilnic.

Fecioară

E posibil ca veștile bune pe care le primesc din acest sector astăzi să vină tocmai de peste hotare. Fie că au afaceri acolo, fie că nu, modul în care se aranjează lucrurile îi avantajează foarte mult.
Să nu se teamă să spună ce au pe suflet partenerului. Vor vedea că acesta este mai deschis astăzi decât se așteptau.
Să consume numai ceea ce știu că le face bine. Sursa și siguranța alimentelor este un principiu foarte important pentru ei în stilul lor de viață.

Balanță

Sunt încredințați că partenerii lor au cele mai bune intenții, însă nu este cazul să-și pună toate speranțele în flerul lor. Ar fi bine să fie atenți la informațiile pe care le primesc azi din acest domeniu.
Acordă suficientă atenție partenerului și încearcă să facă lucrurile echitabile în relație. De multe ori asta poate însemna moartea pasiunii, așa că nu trebuie să neglijeze acest aspect.
Vor să profite de orice moment liber au pentru a se relaxa, dar se pare că nu scapă de îndatoriri nici azi. Important este ca pe plan mental să-și mențină un anumit echilibru.

Scorpion

Astăzi prefere să ia o pauză de la grijile financiare și să se răsfețe. Merită asta, mai ales după această săptămână atât de grea la locul de muncă.
Sunt fericiți pentru că se pot bucura liniștiți de o zi frumoasă alături de partener. Aproape că uitaseră cum este să se simtă așa de bine și împăcați cu ei înșiși.
Încearcă să-și extragă energia din locurile frumoase pe care le vizitează azi. Ar fi păcat să nu iasă la iarbă verde sau să meargă într-un loc în care să-și încarce bateriile.

Săgetător

Sunt influențabili în acest sector și au mari șanse ca un amic să profite de generozitatea lor azi. Să nu se lase înșelați, totul poate fi un compromis pentru o sumă cât mai mare de bani.
Au ocazia de a pleca într-o excursie inedită cu partenerul și mai mult decât atât-dacă sunt interesați de acest aspect ar putea lua în considerare mutarea domiciliului în locurile pe care le vizitează acum.
Nu este cazul să considere că sunt invincibili. Dacă se suprasolicită organismul lor ar putea resimți stresul în multiple moduri.

Capricorn

Sunt atenți la cum și cât cheltuie în această perioadă. Au destule pe cap ca să se mai gândească și la îndatoriri sau împrumuturi în momentul de față. Preferă să fie cumpătați.
Ar fi bine să fie atenți la comportamentul partenerului și să încerce să-și dea seama de ceea ce simt cu adevărat, sub masca pasivității pe care o mimează în momentul de față. Doar așa pot trece peste această criză sentimentală în care se află.
Cu ocazia verii și a apariției pe piață a numeroaselor legume Capricornii se străduiesc să mănânce ceva mai sănătos și eventual să dea câteva kilograme jos. Ar putea începe de azi; nu e obligatoriu de luni.

Vărsător

Ar fi bine să se detașeze puțin de problemele pe care le au la nivel financiar și să încerce să privească lucrurile dintr-un alt unghi. E posibil să descopere ca au anumite soluții pe care nu credeau că le pot folosi acum.
Sunt intuitivi în acest sector și se înțeleg cu partenerul din priviri. Nu e nevoie să le spună ce îi deranjează că Vărsătorii își dau imediat seama și încearcă să remedieze problema. Armonia pentru ei este totul.
Se îngrijesc de sănătatea lor și încearcă să nu facă excese. Să se ferească mai ales de dulciuri și prăjeli.

Pești

Sunt încredințați că atunci când va veni momentul vor lua decizia corectă în acest sector. Până atunci încearcă să fie obiectivi și să trateze totul la rece.
Discută cu partenerul despre viitorul relației lor dar și despre planurile pe care le au separat. N-ar fi rău dacă Peștii ar propune persoanei iubite să înceapă o afacere împreună. Lucrează foarte bine în echipă.
Sunt influențați de energiile negative ale celor din jur la nivel mental așa că nu este cazul să se înconjoare azi de persoane pe care nu le agrează și nici să se implice în activități care nu le aduce plăcere.

Zodiac zilnic oferit de zenivers.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *