Horoscop

Horoscopul pentru joi, 28 iulie 2016

BERBEC

Va confruntaţi cu un episod de depresie, cauzat cel mai probabil de nepăsarea persoanei iubite ori chiar de gelozia acesteia. Sunteţi copleşit de problemele casnice. Nu mai subvenţionaţi pe nimeni până nu va prezintă o lista de cheltuieli.
Sănătate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●

TAUR

Dacă evitaţi în continuare să discutaţi problemele ce va apasă, veţi fi învins de melancolie şi pesimism. Insistaţi să fiţi vizitat de o persoană dragă, care va vorbi numai despre problemele ei. Posibilă revigorare a pasiunii de altădată.
Sănătate – ●●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

GEMENI

Cu toate că va este foarte greu să va deplasaţi, veţi ajunge la o rudă care are nevoie de sfaturile dv. Veţi evita intenţionat să analizaţi cu meticulozitate situaţia dificilă care vi se prezintă frust. Tinerii au întâlniri amoroase seară.
Sănătate – ●●●
Bani –●
Dragoste –●●

RAC

Va deschideţi sufletul cu deplină sinceritate faţă de persoane pe care nu le interesează decât propriile câştiguri. Va rezervaţi tot timpul familiei şi recuceriti inima persoanei iubite. Descoperiţi totodată şi noi metode de relaxare.
Sănătate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

LEU

Veţi fi în centrul atenţiei şi vi se vor cere amănunte despre ultimele dv. succese profesionale. Veţi preferă să faceţi pe modestul, doar pentru a va putea odihni după poftă inimii. Seară, renunţaţi la intimitate şi primiţi musafiri.
Sănătate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●

FECIOARA

Nu dispuneţi de mijloacele necesare pentru a va permite un week-end aşa cum va doriţi, dar tot plănuiţi să organizaţi o masă festivă pentru a le dovedi celor din anturaj că nu va lipseşte nimic. Până seară, va răzgândiţi.
Sănătate – ●●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

BALANŢA

Sunteţi şi dv. uimit cât de uşor puteţi fi satisfăcut, doar pentru că în familie domneşte armonia, iar eforturile va sunt apreciate cât de cât de toţi ceilalţi. Orice schimbare este benefică, iar întâlnirile amicale e evident că va priesc.
Sănătate – ●●●
Bani –●
Dragoste –●●

SCORPION

Sunteţi consecvent în tot ceea ce întreprindeţi şi în tot ceea ce declaraţi. Nu faceţi promisiuni exagerate, însă cei dragi nu pot aprecia cum se cuvine această calitate. Pentru unii, muncă suplimentară. Ceilalţi se vor simţi mai optimişti.
Sănătate – ●●
Bani –●●
Dragoste –●●

SĂGETĂTOR

Va evidentiati prin exuberanţa, dar tot va miraţi că primiţi mai multe invitaţii decât puteţi onora. Pentru a nu jigni pe nimeni, rămâneţi seară acasă şi va organizaţi timpul cum va place. Cei care se şcoală cu faţă la cearşaf vor crea neînţelegeri.
Sănătate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

CAPRICORN

Nu va temeţi să va spuneţi părerile celor care vi le cer, însă sinceritatea dv. este maximă şi cei în cauza se simt un pic cam umiliţi. Nu va mai descurcaţi în noianul de activităţi casnice restante. Celibatarii vor avea surprize plăcute.
Sănătate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●

VĂRSĂTOR

Va miraţi şi dv. cum de va simţiţi atât de deprimat doar pentru că sunteţi singur. Va sfătuiţi cu familia pentru fixarea unor responsabilităţi. Credeaţi că nu veţi mai savura senzaţia de părăsire şi parcă nici nu vreţi să apelaţi la amici.
Sănătate – ●●●
Bani –●
Dragoste –●●

PEŞTI

Va acordaţi momente de relaxare maximă în compania prietenilor ori rudelor. Faceţi planuri meticuloase pentru week-end, care din păcate nu vor folosi la nimic. Aveţi însă suficientă grijă să nu împrăştiaţi fondurile de care dispuneţi.
Sănătate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●● 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *