Horoscop

Horoscopul pentru vineri, 22 iulie 2016

BERBEC

Chiar dacă nu le arătaţi celor din jur, sunteţi entuziasmat de programul acestei zile. Seară, s-ar putea să fiţi puţin dezamăgit, dar în final surprizele vor fi plăcute. Încercaţi să puneţi la cale nişte surprize pentru toţi cei dragi.
Sănătate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●

TAUR

Va păstraţi calmul şi în cele mai dificile situaţii şi sunteţi mirat când vi se reproşează că va lăsaţi cuprins de nepăsare. Crizele de isterie ale celor din jur va irită totuşi. Preferaţi să va autoizolaţi şi să nu cereţi nimic nimănui.
Sănătate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

GEMENI

Vi se oferă posibilităţi de a petrece clipe plăcute cu persoană iubita şi alegeţi varianta cea mai puţin costisitoare. Acceptaţi chiar şi prezenţa unei persoane străine. Cei din anturaj fac planuri pentru diverse ocazii, dar rămâneţi cumpătat.
Sănătate – ●●●
Bani –●
Dragoste –●●

RAC

Puneţi în pericol relaţia cu persoană iubita din pricina unei crize de gelozie nemotivate. Va decideţi să răspundeţi în aceeaşi manieră şi va puneţi într-o situaţie delicată. Sunteţi preocupat înainte de toate de situaţia profesională.
Sănătate – ●●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

LEU

Nu puteţi să participaţi la activităţile cotidiene din cauza stării de sănătate destul de precare. Poate că este de vină şi lipsa fondurilor! Seară, musafirii nepoftiţi va provoacă bucurii neaşteptate şi îi răsplătiţi cum puteţi.
Sănătate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●

FECIOARA

Este cel mai bun moment pentru a semna contracte, angajamente etc. Aveţi noroc cu carul, chiar dacă nimeni nu doreşte să va ajute, să va influenţeze şansele. Conflictul cu partenerul de viaţă va dura, dacă amânaţi discutarea neînţelegerilor.
Sănătate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

BALANŢA

Vi se oferă noi şanse de a câştigă bani, dar aveţi tendinţa de a face economii, oricât de mult câştigaţi. Este bine să faceţi cadouri frumoase şi să uitaţi de datorii. Vi se oferă şansă să munciţi cu cine va place, dar e bine să nu exageraţi!
Sănătate – ●●●
Bani –●●
Dragoste –●●

SCORPION

Aţi depăşit cea mai grea perioada, iar de acum înainte urmează un interval de refacere, care nu exclude însă muncă. Nu excludeţi nicio posibilitate de realizare rapidă, cu toate că muncă în echipa va displace cu siguranţă.
Sănătate – ●●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

SĂGETĂTOR

Calităţile dv. de organizator nu sunt puse de nimeni la îndoială, doar că debutaţi într-o activitate în care este nevoie de profesionalism, experienţă şi mult prea multă rutină. Deplasările sunt mai rare ori mai puţin lungi.
Sănătate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●

CAPRICORN

Simţiţi nevoia să va găsiţi tot felul de scuze pentru atitudinea nepăsătoare faţă de problemele rudelor prin alianţa. Toţi va iau în serios frământările şi toţi greşesc. Va încăpăţânaţi să le dovediţi celorlalţi cât sunteţi de priceput.
Sănătate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –●●

VĂRSĂTOR

Echipa din care faceţi parte se desfiinţează şi va trebui să apelaţi la vechii colaboratori pentru a va descurcă. Un bun amic va da sfaturi şi va sprijină fără pretenţii. Eforturi susţinute pentru realizarea unui alt proiect complex.
Sănătate – ●●●
Bani –●●
Dragoste –●●

PEŞTI

Vi se aduce la cunoştinţă noul program de lucru, care contravine intereselor dv. Pentru moment, nu aveţi cum să-l modificaţi, aşa că trebuie să va adaptaţi. Finalizaţi chiar şi o lucrare care părea că nu mai are nicio şansă de realizare.
Sănătate – ●●
Bani –●●●
Dragoste –● 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *