Actualitate

În regiunea Harkov au avut loc 2 explozii

Potrivit unor surse, explozia a avut loc la 14.00 (ora locală) în apropierea unei clădiri a Academiei de Cultură. Purtătorul de cuvânt DSE a declarat că un autoturism de marca Audi s-a aprins pe neașteptate. Martorii spun că incendiul a fost stins peste 20 de minute, anunță sq.com.ua.

În același timp, un reprezentant de la Ministerul Afacerilor Interne a Ucrainei, Anton Gherașenco susține că incendiul a fost provocat de cablurile defecte ale mașinii. El a menționat că în timpul incendiului nimeni nu a avut de suferit.

În dimineața acestei zile, a mai avut loc un incident cu implicarea unui autoturism. De această dată, mașina în care se afla comandantul unui batalion din regiune, Andrei Iangolenco și soția sa a explodat. S-a constatat că explozia a avut loc în urma activării unui obiect exploziv care era atașat la mașină. Victimele se află în stare gravă la spital.

Mai târziu, instituțiile de drept au declarat că acest incident nu a fost unul întâmplător. Orașul Harkov se află la aproximativ 80 de km de hotarul cu Rusia.

Sursa: Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *