Astăzi 7 Mai 2015, Joi - Ultima actualizare la ora 08:26
Abonamente

Timpul Liber 10 Ianuarie 2011, ora 13:11    Din editia print

Interviu cu Andreea Marin-Bănică pentru FEMEIA:” Îmi asum şi bunele, şi relele”

Marime Font

Andreea Marin-Bănică este femeia care nu are nevoie de prezentare. Cel puţin, nu pe cele două maluri ale Prutului, care ani de zile au aşteptat, sâmbătă de sâmbătă, ca „Zâna Surprizelor” să le bată la uşă. Are un CV atât de impresionant, încât ne-ar lua câteva pagini de ziar să-l publicăm. Totuşi, se pare că, dacă ar trebui să-şi scrie un CV dintr-un singur punct, acesta ar fi: „Realizări - fiica Violeta, rezultată din căsnicia fericită cu un alt nume sonor din România, Ştefan Bănică Jr.”...

- Dragă Andreea, lumea care vă vede la televizor vă consideră perfectă. Care este preţul acestei perfecţiuni?
- Va mulţumesc pentru compliment, însă eu sunt un om realist si, de aceea, vă corectez: sunt departe de perfecţiune, dar încerc să fac tot ce depinde de mine cât mai bine cu putinţă. Sunt perfecţionistă în munca mea, asta e adevărat. Preţul sunt nopţile nedormite pentru a duce la bun sfârşit proiecte la care ţin, uneori probleme de sănătate care apar - pentru că las sănătatea pe planul doi, deşi nu ar trebui să fac asta şi este lecţia pe care vreau să o învăţ în 2011.

- Cum şi pentru ce l-aţi ales pe Ştefan Bănică Jr.?
- Pentru că ne potrivim. Asta contează. În rest, sunt convinsă că există şi alţi bărbaţi buni pe pământ, dar nu mi se potrivesc mie, aşa cum sunt convinsă că există femei cu mai multe calităţi decât mine, dar... Fericirea în cuplu vine din felul în care cei doi se completează reciproc şi nimic mai mult.


- Sunteţi femeia care îşi aşteaptă soţul cu masa pusă?...
- Când Ştefan vine acasă în urma mea, sigur că primul lucru la care mă gândesc e să fie bine hrănit după o zi grea. Câteodată însă sunt eu cea care vine mai târziu...

- Cum v-aţi împărţit responsabilităţile în familie - cineva găteşte şi celălalt spală vasele?
- Ăsta e secretul nostru. Dar avem, într-adevăr, responsabilităţi complementare, astfel încât să ne ajutăm unul pe celălalt, iar copiii să nu ne simtă prea mult lipsa.

- Cum v-a schimbat felul de a privi lumea şi pe dvs. însăţi apariţia Violetei?
- Am realizat că nimic din ce am făcut în viaţă nu a fost mai preţios decât acest copil. Asta înseamnă sufletul de mamă, în stare de orice pentru puiul de om desprins din trupul ei. Este prioritatea mea pe viaţă. Toate se rânduiesc după ea în lista imaginară a tot ceea ce mă defineşte.

- Care este secretul ce vă ajută să aveţi grijă în acelaşi timp de fetiţa dvs., de carieră şi de soţ?
- Nu am nici un secret miraculos. Nu pot spune că e uşor să găseşti balanţa corectă şi asta nu se întâmplă fără efort. Nu e simplu să le faci pe toate bine, câteodată mai greşeşti, acorzi mai multă atenţie într-un punct în detrimentul celuilalt, dar importantă e voinţa de a menţine cârma dreapta şi de a face totul cât de bine posibil, atât cat depinde de tine.

- Credeţi că există iubire în care să existe fidelitate absolută?
- Sper că da. Nu sunt naivă, dar atâta vreme cât eu sunt în stare de dragoste şi fidelitate, mi-e greu să cred că sunt singurul om de pe pământ plămădit astfel. Sigur mai există măcar un om ca şi mine, aşa-mi place să cred :).

- De-a lungul anilor v-aţi implicat în foarte multe acţiuni de binefacere. Unii au zis că aţi făcut-o pentru publicitate, dar care a fost de fapt motivul adevărat?
- Cine-a spus asta e un om cu minte puţină şi nu merită să îi dau atenţie. E clar că nu face niciodată vreun gest de omenie el însuşi, altminteri ar şti că întâi gândeşti, apoi vorbeşti, mai cu seama când e vorba de un subiect atât de sensibil - de vieţi aflate la limită, de suflete, de oameni... Sunt oameni care trăiesc astăzi şi pentru că eu şi echipa mea am fost acolo la timp, pentru a-i ajuta. Şi pentru noi ei contează, nu cei care aruncă vorbele, dar nu mişcă un deget în sprijinul celor din jur.

- Ştim că aţi adoptat un copil la distanţă. Care e legătura dintre el şi familia dvs.?
- Doi copii - un băieţel din China şi o fetiţă din Niger. Pe băieţelul din China l-am vizitat în această vară, aveţi pe blogul meu impresii la cald şi fotografii de suflet pentru mine. E suficient să accesaţi http://andreeamarinbanica.acasa.ro.

- Aţi reuşit să construiţi o carieră impresionantă în televiziune, aţi apărut într-un film, aţi scris o carte, aţi creat haine pentru bebeluşi. Ce mai urmează pentru Andreea Marin?
- De exemplu, proiectul cu fonduri europene la care lucrez acum, lansat în chiar primele zile ale lui 2011 şi care e foarte important pentru mine, fiindcă e dedicat mamelor aflate în dificultate. Sunt mamă şi îmi doresc sincer ca fiecare mamă să aibă un cămin fericit, să fie înconjurată de copii frumoşi şi sănătoşi, să aibă parte de liniştea pe care o merită, de dragoste, de bucurii, alături de bărbaţii iubiţi care să le sprijine şi să fie atenţi şi la nevoile sufletului lor. Viaţa, însă, ne arată că lucrurile nu stau aşa pentru toate femeile-mamă. Creşte întruna numărul de divorţuri, presa vorbeşte zilnic de soţii care cad în depresie şi iau decizii greşite din pricina necazurilor cărora nu le mai pot face faţă fără un sprijin, care nu găsesc soluţii pentru ieşirea din impas - fie că e vorba de probleme legate de sănătatea lor sau a copilului lor, fie pentru că nu sunt ascultate şi înţelese, fie pentru că suferă din cauza lipsei unui loc de muncă potrivit abilităţilor lor, a discriminării sau a violenţei domestice. Proiectul fundaţiei mele se numeşte „Centre de consiliere pentru mamele aflate în dificultate”, dar noi l-am botezat scurt „Şcoala Mamelor” şi le invit pe toate mămicile care se simt singure în faţa poverilor care le apasă pe umeri să intre pe www.pretuiesteviata.org pentru a afla cum le putem ajuta.

- Rămâne televiziunea „dragostea cea mare”? Dar TVR?
- Televiziunea este un capitol important din viaţa mea, dar nu singurul. Astăzi eu am alte priorităţi, m-am reinventat pe alte direcţii. Rămâne o amintire frumoasă, o muncă făcută atâţia ani cu pasiune, de aceea, mai revin din când în când la ea, dar nu în mod permanent. TVR a fost, pentru mai bine de 15 ani, a doua mea casă.

- Aţi avut şi urcuşuri, şi coborâşuri în viaţă, unele dintre ele „trăite în faţa presei”. Cum treceţi peste obstacole - vă izolaţi sau, dimpotrivă, vă implicaţi şi mai mult în muncă?
- Izolarea nu mă caracterizează, dimpotrivă, „sunt asemenea nisipului clepsidrei/ care poate fi timp/ numai în cădere”, cum spune o poezie dragă mie. Caut soluţii să ies din impas atunci când e cazul şi nu mă mulţumesc cu a aştepta o rezolvare care să vină de la sine. Îmi asum şi bunele, şi relele, ung motorul şi îl fac să meargă.

- În România, dvs. aţi luptat chiar şi cu Guvernul pentru ca acesta să implementeze anumite legi din domeniul sănătăţii. Aţi avut vreun rezultat?
- Nu-mi place să îi spun „luptă”, să zicem că am construit, cât mi-a stat în putere, alături de alţi oameni de bine pentru a corecta o lege prost întocmită şi a o face mai eficientă în sprijinul bolnavilor. Da, am reuşit şi va intra în vigoare în noua formă în curând. Este vorba de modificarea ordinului 50/2004 al Ministrului Sănătăţii.

- Cum putem schimba noi, fiecare în parte, câte puţin din lumea în care trăim?
- Dacă nu avem forţa de a mişca lucrurile noi înşine, ne putem alătura celor care au aceasta vocaţie. A sta deoparte cu mâinile încrucişate e cea mai proastă alegere.

- Ce înseamnă să iubeşti viaţa?
- Deviza mea e „preţuieşte viaţa!”, aşa se numeşte şi fundaţia mea. Pentru că eu cred ca, aşa cum e ea, cu bune şi cu rele, viaţa merita a fi preţuită şi mereu înzestrată. Depinde mult de noi înşine să merite această călătorie a noastră: propriul destin.

- Vă mulţumim pentru interviu şi vă dorim un an cât mai bun!

Silvia Ursu
Sorina Ştefârţă

Sursa: Timpul Suplimentul Femeia

blog comments powered by Disqus

Din aceeaşi secţiune

Cele mai noi ştiri de azi

Ultima oră 7 Mai 2015, ora: 08:20

Usatîi revine în Moldova după ce puterea actuală i-ar fi închis toate dosarele penale

Usatîi revine în Moldova după ce puterea actuală i-ar fi închis toate dosarele penale

Omul de afaceri și politicianul Renato Usatîi a revenit ieri în Republica Moldova după cinci luni petrecute în Rusia, unde a plecat când partidul său a fost exclus în ultimul moment de la parlamentarele din noiembrie trecut. 

( ) Citeşte tot articolul

UE / Nato 7 Mai 2015, ora: 08:19

Șefa diplomaţiei UE: Sancţiunile sunt menţinute pentru că armistiţiul din Ucraina nu a fost implementat pe deplin

Șefa diplomaţiei UE: Sancţiunile sunt menţinute pentru că armistiţiul din Ucraina nu a fost implementat pe deplin

O Rusie destabilizată şi izolată nu este în interesul nimănui, iar sancţiunile sunt menţinute doar pentru că armistiţiul în conflictul din Ucraina nu a fost implementat pe deplin, a declarat miercuri şefa diplomaţiei UE.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 7 Mai 2015, ora: 08:10

Ce vrea China? O analiză marca Emil Hurezeanu

Ce vrea China? O analiză marca Emil Hurezeanu

Nici America, nici noi n-am fi rezistat, mai ales în anii aceștia de criză, fără produsele care ne vin din China, după cum nici America n-ar fi rezistat fără cumpărarea obligațiunilor ei de stat bancare de către chinezi, spune jurnalistul Emil Hurezeanu într-o analiză...

( ) Citeşte tot articolul

CSI / Rusia 7 Mai 2015, ora: 08:07

Fost președinte polonez: „Dacă Putin m-ar fi ascultat, demult refăcea Uniunea Sovietică. Dacă nu vom fi uniţi, el va acţiona ca Hitler”

Fost președinte polonez: „Dacă Putin m-ar fi ascultat, demult refăcea Uniunea Sovietică. Dacă nu vom fi uniţi, el va acţiona ca Hitler”

Polonia va sărbători Ziua Victoriei pe 8 mai, împreună cu ceilalţi europeni. Într-un interviu pentru postul de televiziune TVN24, fostul preşedinte polonez Lech Walesa a declarat că preşedintele Rusiei a forţat Occidentul să facă acest lucru.

( ) Citeşte tot articolul

UE / Nato 7 Mai 2015, ora: 08:03

Analist din Kiev: “De ce va lupta România cu rușii. Începe războiul!”

Analist din Kiev: “De ce va lupta România cu rușii. Începe războiul!”

Rusia lui Vladimir Putin va declanșa cât de curând cel de-al Treilea Război Mondial, iar România nu va putea rămâne sub nicio formă neutră. Asta consideră scriitorul și analistul Thomas Theiner, care locuiește de multă vreme la Kiev și care a fondat Euromaidan...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Mai 2015, ora: 07:56

Ilan Shor: Sunt gata să probez cu declaraţii şi documente ca învinuirile nu sunt fondate

Omul de afaceri Ilan Shor, bănuit în cazul deturnării unui miliard de dolari prin intermediul a 3 bănci moldoveneşti, este gata să probeze cu declaraţii şi documente că învinuirile ce i se aduc sunt nefondate şi consideră măsura arestului, solicitată de anchetatori, ca...

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 7 Mai 2015, ora: 07:56

Reţinerea lui Ilan Shor reprezintă un show bine regizat

Reţinerea şi plasarea lui Ilan Shor în arest la domiciliu reprezintă un show bine regizat. De această părere sunt invitaţii emisiunii „Politica” de la postul de televiziune „TV7” transmite IPN.

( ) Citeşte tot articolul

Moldova 7 Mai 2015, ora: 07:42

Ședința parlamentului cu proiecte de lege CONTROVERSATE

Ședința parlamentului cu proiecte de lege CONTROVERSATE

Deputații se întrunesc astăzi în ședința plenară a Parlamentului. Ordinea de zi programată conține 16 proiecte de legi sau modificări la lege. Unele dintre ele ridică mari semne de întrebare.  

( ) Citeşte tot articolul

Artă 7 Mai 2015, ora: 07:27 de Lia Ciutac

„O mândră nu e mândră, dacă nu e îmbrăcată în ie”

„O mândră nu e mândră, dacă nu e îmbrăcată în ie” Din editia print

La Chișinău a avut loc o expoziție a unui artist plastic, pe lângă care nu am putut trece indiferentă. 

( ) Citeşte tot articolul

Timpul Liber 7 Mai 2015, ora: 07:14

(EVENIMENT) De ce nu stăm astăzi acasă

(EVENIMENT) De ce nu stăm astăzi acasă

Concert VERIGA „Back To The Rock Machine” După o pauză de creație, trupa VERIGA despre care TIMPUL a scris anul trecut, revine pe piața muzicală cu un vocalist și un chitarist nou, dar și repertoriu nou și o lansare de videoclip. Când: ora 20.00 Unde: Tipografia 5...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Mai 2015, ora: 07:12

Competiţie strânsă între conservatorii şi laburiştii din Marea Britanie (revista presei)

Laburiştii şi conservatorii britanici se confruntă joi în alegeri generale, fiind vorba de o competiţie foarte strânsă, având în vedere că fiecare dintre cele două partide sunt cotate, în sondaje, cu câte 35% din preferinţele electoratului din Marea...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Mai 2015, ora: 07:10

Opinie: Ucraina va face pace cu Donbasul

Opinie: Ucraina va face pace cu Donbasul

„O spun scurt: acest lucru neapărat va avea loc. Cum s-au împăcat de exemplu polonezii și ucrainenii, când și-au tăiat reciproc sate întregi. Scuzat să-mi fie exemplul dur, dar acesta merită reamintit”, scrie jurnalistul Serghei Koșman, pe pagina sa de...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 7 Mai 2015, ora: 07:05

Elena Udrea află astăzi dacă va fi eliberată din arest

Elena Udrea află astăzi dacă va fi eliberată din arest

Înalta Curte de Casație și Justiție a amânat pentru joi, 7 mai, pronunțarea pe contestația depusă de fostul ministru Elena Udrea la decizia instanței de a o menține în arest preventiv în dosarul "Gala Bute".

( ) Citeşte tot articolul

Sănătate 7 Mai 2015, ora: 07:03

Cum alegem corect pasta de dinți?

Cum alegem corect pasta de dinți?

Specialiștii ne atenționează că atunci când alegem o pastă de dinți, trebuie să ne gândim în primul rând la nevoile danturii noastre și la ce ne lipsește pentru o sănătate orală cât mai bună.

( ) Citeşte tot articolul

Externe 7 Mai 2015, ora: 07:02

ALEGERI în Marea Britanie: Britanicii sunt așteptați la vot

Britanicii care trăiesc sau muncesc în afara Marii Britanii, inclusiv în România, au la dispoziţie două modalităţi de a vota la parlamentarele de joi: prin corespondenţă (vot poştal) sau prin procură (prin reprezentant).

( ) Citeşte tot articolul

Sport 7 Mai 2015, ora: 07:01

Luptătorii moldoveni au cucerit 12 medalii de aur la Festivalul Artelor Marțiale, de la Verona

Moldovenii au făcut furori la Festivalul Artelor Marţiale „Kombat League”, de la Verona. Aceștia au cucerit 26 de medalii, iar cea mai importantă victorie a obţinut-o Vitalie Matei, printre profesionişti. Acesta l-a învins prin knock-out pe italianul Jacopo...

( ) Citeşte tot articolul

Istorie 7 Mai 2015, ora: 07:01

Arătarea Sfintei Cruci pe cerul Ierusalimului, rememorată pe 7 mai

Creștinii ortodocși rememorează pe 7 mai arătarea semnului Sfintei Cruci pe cerul Ierusalimului, minune care s-a întâmplat, potrivit scrierilor sfinte, în dimineața zilei de 7 mai 351, în timpul împăratului Constanțiu, fiul lui Constantin cel Mare.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 6 Mai 2015, ora: 18:11

Germania se aşteaptă la peste 400.000 de solicitanţi de azil în 2015

Ministrul german de interne, Thomas de Maiziere, a indicat miercuri, 6 mai, că Germania, prima ţară de destinaţie pentru solicitanţii de azil în Europa, se aşteaptă la peste 400.000 de solicitanţi de azil în acest an, dublu faţă de 2014, relatează AFP.

( ) Citeşte tot articolul

Ultima oră 6 Mai 2015, ora: 17:54

Procurorii solicită cercetarea lui Shor în stare de arest

Procurorul care instrumentează cazul fostului președinte al Consiliului de Administrație al Băncii de Economii Ilan Shor, care are statut de bănuit în dosarele Băncii de Economii și Băncii Sociale, a depus acum câteva clipe recurs în privința deciziei Judecătoriei...

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 6 Mai 2015, ora: 17:51

Agenda discuțiilor lui Chiril Gaburici la Kiev

Agenda discuțiilor lui Chiril Gaburici la Kiev

Premierul Republicii Moldova, Chiril Gaburici, s-a întâlnit miercuri, 6 mai, la Kiev, cu Preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko, şi cu omologul său ucrainean, Arsenii Iaţeniuk.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 6 Mai 2015, ora: 17:32

Renato Usatîi s-a întors în Republica Moldova

Renato Usatîi a revenit în Republica Moldova, după cinci luni în care a stat în Federația Rusă. Omul de afaceri a sosit în țară cu o cursă de linie Moscova - Chișinău.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 6 Mai 2015, ora: 17:25

„Dragă Ucraină, te rog să nu te împuști singură în picior”

„Dragă Ucraină, te rog să nu te împuști singură în picior”

În plin război cu separatiștii ruși din Est, guvernul de la Kiev a luat o serie de măsuri legislative necesare în procesul de modernizare al statului (legea de combatere a corupției, finanțarea economiei și combaterea oligarhilor).

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 6 Mai 2015, ora: 17:22

Danemarca: O universitate, un spital și o școală - ținte ale unor amenințări cu bombe în mai puțin de 4 ore

Danemarca: O universitate, un spital și o școală - ținte ale unor amenințări cu bombe în mai puțin de 4 ore

O universitate, un spital și o școală publică din Danemarca au fost marți țintele unor amenințări cu bombe, în incidente separate petrecute în mai puțin de patru ore.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 6 Mai 2015, ora: 17:09

Alegeri în Marea Britanie: David Cameron susține că viitorul țării este "pe muchie de cuțit"

Alegeri în Marea Britanie: David Cameron susține că viitorul țării este "pe muchie de cuțit"

Premierul britanic David Cameron le-a cerut miercuri alegătorilor să-i ofere 'încă cinci ani pentru a securiza economia', în ultima zi de campanie electorală, în contextul în care sondajele îi creditează pe conservatori cu un avans minim față de laburiști.

( ) Citeşte tot articolul

Actualitate 6 Mai 2015, ora: 17:06

Austria: Un mort și nouă răniți grav în coliziunea dintre două trenuri de pasageri

Austria: Un mort și nouă răniți grav în coliziunea dintre două trenuri de pasageri

O persoană a murit și alte nouă au fost rănite grav, miercuri dimineața, în urma coliziunii frontale dintre două trenuri regionale de pasageri, în sudul Austriei.

( ) Citeşte tot articolul


Bună Dimineața 7 Mai 2015, de Lia Ciutac

Centura de siguranță e de modă veche în Moldova

Moldoveanul, în anul 2015, încă nu a învățat lecția „Numărul 1” ce vizează siguranța în trafic - folosirea centurii de siguranță în automobile este obligatorie.

() Citeşte tot articolul

Constantin Tănase 6 Mai 2015, de Constantin Tănase

Frontiera lui Cantemir

Fragment din cartea „Groapa cu lei”, 2014   

() Citeşte tot articolul

Constantin Tănase 4 Mai 2015, de Constantin Tănase

Unde te-ai pornit, Moldovă dragă?

… Îmi amintesc ce forfotă mai era la Chișinău acum 10 ani. Mitinguri, demonstrații, marșuri, lozinci. „Jos Grossu!”, „Jos Demidenco!”, „Jos, mafia!”, „Noi suntem acasă!” etc. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 4 Mai 2015, de Marin Basarab

Medicina calitativă vine din respectul reciproc

Săptămâna trecută, un tânăr de 21 de ani a decedat în incinta Spitalului Republican. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 3 Mai 2015, de Moni Stănilă

Și totuși europenii încă ne țin de mână

Marți, 27 aprilie, Donald Tusk, președintele Consiliului European, a venit la Chișinău sa vadă cum stăm cu parcursul european. Iar Italia, în urma vizitei întreprinse de președintele României, Klaus Iohannis, și-a exprimat suportul pentru Republica Moldova. 

() Citeşte tot articolul

Atitudini 3 Mai 2015, de Moni Stănilă

Alexei Mateevici

Fără îndoială că Alexei Mateevici a fost una din figurile marcante ale mișcării de recuperare a valorilor naționale de la începutul secolului XX.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 3 Mai 2015, de George Simion

Dragii mei elvețieni,

știam că locul vostru pe harta lumii este undeva între Italia, Franța, Austria și Elveția. Constat cu stupoare că vă aflați, însă, între Ucraina și România și mai credeți încă în Ded Moroz. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 2 Mai 2015, de Octavian Țâcu

Campionii Europei

Motto: „Oriunde se pot truca ierarhiile şi valorile. Absolut oriunde: în ştiinţă, în literatură, în artă, în politică. Numai în sport nu”. (Mihail Sadoveanu) 

() Citeşte tot articolul

Comentariu 2 Mai 2015, de Moni Stănilă

Scăldătoarea Vitezda

Un om bolnav de 38 de ani aștepta lângă o scăldătoare despre care ni se spune că se tulbura când o atingea un înger și devenea miraculoasă pentru cei care intrau primii în apă. 

() Citeşte tot articolul

Editorial 2 Mai 2015, de Tudor Cojocariu

Perversiunile patrioților fără patrie

Acum câteva zile, locuitorii orașului Vulcănești, populat preponderent de etnici găgăuzi, au fost martori, iar alții participanți activi, ai unei manifestații publice rupte dintr-o realitate paralelă, salutată inclusiv de proaspăta bașcan Irina Vlah. 

() Citeşte tot articolul

Bună Dimineața 30 Aprilie 2015, de Tatiana T. Macovei

1 mai muncitoresc cu mici, iarbă verde și multă lene

Să arunce primul piatra cel care nu a așteptat cu sufletul la gură ziua de 1 mai.  

() Citeşte tot articolul

Editorial 29 Aprilie 2015, de Pavel Păduraru

Intrăm în mai, dar CSM încă tace…

Acum o lună, Victor Micu, președintele Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), se arăta aproape încrezut că, pe la începutul lui aprilie, va anunța public rezultatele controlului privind modul de distribuire a dosarelor în instanțele de judecată din mun. Chișinău, inclusiv la Curtea...

() Citeşte tot articolul

Editorial 29 Aprilie 2015, de Moni Stănilă

Femeile mironosițe

„Şi venind Iosif cel din Arimateea, sfetnic ales, care aştepta şi el împărăţia lui Dumnezeu" a luat trupul Domnului și l-a pus în mormânt. „Şi dis-de-dimineaţă, în prima zi a săptămânii (Duminică), pe când răsărea soarele, (femeile) au venit la...

() Citeşte tot articolul

 

 

 


 

 

SondajSPUNE-ŢI părerea şi votează. Opinia ta contează.

Cine credeți că ar trebui să fie Primarul Chișinăului ?

vezi rezultatele sondajului de până acum

Cele mai citite articole Timpul.md