Actualitate

Investim în tineri, investim în viitorul românesc!

În perioada 13 februarie – 13 martie, Tinerii Moldovei vor desfăşura pe tot teritoriul Republicii Moldova un proiect cu genericul „Fabrica de lideri” prin care își propun instruirea practică a generaţiei tinere şi formarea personalităţilor lor în direcția spiritualității românești. Proiectul are drept scop dezvoltarea aptitudinlor de lider și a spiritului de echipă, sensibilizarea tinerilor în privința problemelor locale, dar și cultivarea valorilor naționale în ei.

„Fabrica de Lideri” este destinată liceenilor din clasele a X – a și a XI – a și presupune un curs complex de educație non-formală, bazat pe un ansamblu de traininguri și workshopuri. Acestea vor avea loc după cum urmează:

1. Județul Tighina, or. Căușeni – 13 – 14 februarie

2. Județul Edineț, or. Edineț – 13 – 14 februarie

3. Județul Cahul, or. Cahul – 20 – 21 februarie

4. Județul Lăpușna, or. Hîncești – 20 – 21 februarie

5. Județul Soroca, or. Soroca – 27 – 28 februarie

6. Județul Bălți, or. Bălți – 27 – 28 februarie

7. Județul Ungheni, or. Călărași – 5 – 6 martie

8. Județul Orhei, or. Orhei – 5 – 6 martie

9. Judetul Chișinău, mun. Chișinău – 12 – 19 martie

10. UTA Găgăuzia, or. Comrat – 12 -19 martie

Informații mai detaliate despre locul, ora și modalitatea desfășurării trainingurilor vor fi comunicate participanților după înscrierea pe site-ul tinerii.md. Participarea tinerilor este gratuită și nu presupune nicio taxă. Tinerii Moldovei îndeamnă toți profesorii din Basarabia să susțină această inițitiavă și să promoveze proiectul în rândul elevilor lor.

În urma implicării tinerilor în proiect ei vor fi capabili să desfășoare evenimente atât la nivel de liceu, cât şi la nivel local, și de ce nu, și naţional, promovând, astfel, imaginea liceului şi a profesorilor.

Prin intermediul acestui proiect, Mișcarea Civică „Tinerii Moldovei” urmărește crearea unei rețele, formată din tineri, capabile să aducă o viață mai bună în Republica Moldova și să lupte în direcția Reunificării.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *