Actualitate

Ion Paladi a lansat o piesă cu mesaj unionist: „România mea frumoasă”

„Ne-am gândit că această zi este cea mai potrivită pentru a lansarea acestui videoclip "România mea frumoasă", 1 decembrie, atunci când toţi românii sărbătoresc Marea Unire, acea Unire pe care ne-o dorim şi astăzi", a menţionat Ion Paladi.

Rolul eroului principal este jucat de actorii Iurie Gologan şi Emil Coșeru, iar în cel de iubită este actrița Dana Ciobanu. Filmările au durat mai mult de o săptămână în unele dintre cele mai pitoreşti locuri din Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Țîpova, Chișinău dar și Londra.

„Ne-a fost foarte greu să realizăm videoclip, dar cred eu că până la urmă ne-a ieşit un produs bun, un produs pe care l-am aşteptat. Acest videoclip ne dorim să aibă acelaşi succes care l-a avut şi-l are "Dorul Basarabiei" , dar cel mai mult ne dorim să ajungă în casele românilor şi la inimile tuturor românilor de pretutindeni", a precizat interpretul.

Textul a fost scris de Mariana Honceru, iar aranjamentul muzical a fost realizat de Corneliu Botgros. Artistul Ion Paladi este deținătorul „Discului de Aur", înregistrând în anul 2016 cele mai mari vânzări de albume în tot spațiu românesc. A lansat două albume audio și cinci videoclipuri. Piesa „Dorul Basarabiei" a adunat peste 7 milioane de vizualizări pe YouTube.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *