Ultima oră

Litvinenko putea fi ucis pentru că îl acuza pe Putin de pedofilie

Episodul este menționat în contextul descrierii confruntarii lui Litvinenko cu Putin. Este vorba despre articolul intitulat „Kremlin Chikatilo”, care a fost publicat de Litvinenko în publicaţia Chechenpress pe 5 iulie 2006.

Articolul începea cu o descriere a întâlnirii lui Putin cu câţiva turiști, în care Putin, pe neasteptate, se apleaca si săruta un băiețel pe burta. Acest episod Litvinenko îl explica prin faptul ca Putin este pedofil, fapt devenit cunoscut încă din timpul studiilor sale la Institutul Andropov și care aproape ca era sa-i coste cariera.

Potrivit lui Litvinenko, au existat chiar înregistrari video care dovedeau „inclinatiile” lui Putin. După revenirea la putere a lui Vladimir Putin, aceste înregistrari au fost distruse.Putin copii

„La acea vreme, Putin a găsit în Directia propriei securitati de la FSB cateva materiale video, în care ofițerii de securitate au reușit să-si filmeze viitorul șef într-un moment în care facea sex cu baieti minori”, – a scris Litvinenko.

Judecătorul Owen a remarcat că acuzațiile fostului ofițer FSB la adresa lui Vladimir Putin au fost foarte grave şi se intreaba daca nu cumva aceste afirmatii i-au adus sfarsitul prematur.

paginaderusia.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *