Actualitate

LIVE: Primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, în studioul 10 TV

Un alt invitat în platou este și Ion Purice Nisot, președintele Clubului Studenților Liberali care a spus că tinerii așteaptă o televiziune nouă care le va apăra interesele. „Aș vrea să văd la Unirea TV cât mai multă informare și promovarea adevărului istoric și să mergeți cât mai aproape de cetățeni. Să fiți televiziunea care unește toți românii unde se află”, a spus tânărul. 

Dorin Chirtoacă „Noi suntem un mediu mediatic intoxicat. Acum s-a ajuns la un absurd când societatea este isterizată. Televiziunile sunt împărțite pe grupuri. Oamenii au nevoie de o platformă să vadă lucrurile cum ele sunt în realitate. Fără a realiza Unirea noi nu avem cum să scăpam de toate problemele noastre. Noi avem și o problemă în a ne informa, ne informăm pe de asupra. De multe ori realitatea poate fi deametral opusă decât se transmite prin canalele media. La noi se formează opini total opuse decât este realitate. Acum oamenii nu mai știu înce să creadă. În această situația oamenii au nevoie de un punct de reper”. 
Pavel Păduraru, jurnalistul de la TIMPUL s apus că va realiza o emisiune cu investigații, interviuri și reportaje cu oameni interesanți. Dar, este nevoie și de echipă. Printre oamenii interesați poate fi și Igor Dodon. Igor Nicolaevici, vă invit la emisiunile noastre. Dodon este un mincinos și un fricos. Eu vă asigur că nu va veni, fiindcă l-am invitat la zeci de interviuri. Singura nostră șansă de a intra în UE, este prin Unirea cu România, iar Igor Dodon va trebui să se facă unionist dacă vrea să câștige alegerile”, a spus jurnalistul. 

Dorin Chirtoacă a reaminti că copii lui Igor Dodon învață la un liceu cu predare în limba română. Aici este exact ca în vorba: Câinii latră, caravana trece. În societate avem circa 30 la sută pentru Unire nu din raționamente patriotice, ci din rațiuni economice, sociale. Oamenii își doresc o viață mai bună. Sunt concins că și minoritățile etnice vor vota Unirea. Ei știu că în UE drepturile omului sunt respectate. Noi trebuie să știm să construim această Unire. Fenomenul a căpătat amploare. Tinerii ies peste tot cu drapelul în piept. Oamenii cei mai deștepți din societate sunt pentru această Unire. Trebuie să demontăm această speritoare.

Pavel Păduraru a spus că mai mulți oameni de afaceri ruși de pe teritoriul Republicii Moldova susțin cauza Unirii. 

Primarul a conchis că este convins că odată cu apariția postului Unirea este mult mai aproape. „Explicând lucurile simplu, cald, obiectiv, ne vom reîntregi și reveni. Altă cale este să trăim în minciună”, a subliniat edilul. 

 

Prima emisiune a 10 TV este un maraton de opt ore în care personalități din diverse domenii vor transmite mesaje de susținere a noului post TV.
10 TV va colabora cu Platforma Unionistă Acțiunea 2012 și Tinerii Moldovei, difuzând materiale create de UNIREA TV.

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *