Actualitate

Mănânci alune crude sau prăjite? Uite care sunt mai sănătoase

Alunele prăjite sunt mai crocante și mai gustoase. Potrivit mai multor studii, oamenii de știință au ajuns la concluzia că, deși alunele crude și cele prăjite au aceeași valoare nutritivă, alunele crude sunt mai sănătoase. Acest lucru se datorează faptului că acizii grași Omega-3 ar putea fi afectați în timpul procesului de prăjire, făcând alunele mai puțin sănătoase, potrivit clickpentrufemei.ro.

De asemenea, anumiți nutrienți prezenți în fructe cu coajă lemnoasă, cum sunt vitamina E și carotenoidele, s-ar putea pierde când se prăjesc la temperatură ridicată. În concluzie, toate tipurile de alune crude sunt mai sănătoase decât cele prăjite.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *