Actualitate

MECIUL ZILEI / Liverpool a umilit Arsenal pe Anfield (REZUMAT VIDEO)

Când vine Arsenal pe "Anfield", spectacolul și suspansul sunt garantate. Și duminică s-a jucat deschis, cu ritm și calitate, vioara întâi fiind Liverpool, care demonstrează că se descurcă și fără Coutinho.

"TOȚI LA VÂNZARE!"

Ratarea lui Welbeck i-a montat pe "cormorani", năpustiți către poarta lui Cech. Cehul a salvat la superocazia lui Salah din careul mic, dar a capitulat la "capul" cu pământul semnat de Firmino.

Al patrulea gol în 5 ciocniri din Premier cu "tunarii", ținta preferată. Mijlocul londonezilor, în criză de idei și disciplină, nu lega nimic, iar apărarea trăia chinuri teribile.

0 șuturi pe poartă a trimis din 7 încercări Arsenal (Liverpool a avut 8), care a avut 54% posesie.

Previzibil, s-a făcut și 2-0: Mané, diagonală letală și al treilea joc din 3 cu gol la Liverpool. "Cea mai dezamăgitoare echipă la care te puteai aștepta. I-aș pune pe toți pe lista de transferuri!", s-a revoltat fostul fundaș Gary Neville.

ALEXIS, O UMBRĂ

Scenariul s-a menținut și în actul secund, cu Salah ratând singur cu Cech. Al doilea dar, primit de egiptean de la Bellerin, nu l-a mai irosit. Abia la 3-0, Wenger muta cu Giroud și Lacazette! Inutil, la fel Alexis, la prima apariție după accidentare în acest sezon. Iar Sturridge a închis recitalul. 4-0.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *