Actualitate

Microbuzele vor circula conform vechilor itinerare până pe 1 octombrie

Edilul Capitalei, Dorin Chirtoacă a precizat că decizia de amânare a termenului de implementare a modificărilor este condiționată de lipsa numărului necesar de transport de capacitate mare, troleibuze și autobuze.

Chirtoacă a precizat că deocamdată doar la capitolul transport electric lucrurile s-a mișcat înainte, ceea ce constituie 30% din problemă. „Problemele în transportul public deocamdată au fost rezolvate în proporție de 30%. Au fost puse pe linie încâ 50 de troleibuze. Încă nu s-a reușit să fie puse adăugător încă 50 de autobuze și încă nu s-a reușit să fie modificate până la capăt rutele de microbuz”, a precizat primarul.

În context, s-a anunțat că rutele de microbuz vor circula conform noilor itinerare stabilite începând din 1 octombrie. Nu vrem să fie șoc, vrem să facem asta treptat. Poate chiar din 4 octombrie, de Hramul Orașului”, a adăugat Dorin Chirtoacă. Potrivit lui, că numărul microbuzelor va fi redus, deoarece vor fi mai scurte itinerarele și unele rute vor fi lichidate.

sursa: unimedia.info

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *