Internațional

Ministru criticat dur după ce a fost surprins în timp ce făcea topless pe plajă

Ministrul italian al Educaţiei Stefania Giannini se află în centrul unei dezbateri cu privire la opţiunea de a apărea topless pe plajă, după ce un săptămânal italian a publicat o fotografie cu oficialul în această ipostază, relatează site-ul TheLocal.it.

Fotografia, în care Giannini este surprinsă făcând baie topless, a fost publicată marţi de revista glossy Chi. Între timp, poza a fost preluată de cel mai important cotidian italian, Corriere della Sera, dar şi de alte publicaţii, inclusiv Il Messaggero.

"Ministrul nu intenţionează să comenteze", a declarat Angelo di Silvio, un purtător de cuvânt al lui Giannini pentru The Local. El nu a spus nici dacă aceasta intenţionează să dea revista Chi în judecată.

Însă, în loc să dezbată pe tema dreptului lui Giannini la viaţă privată, italienii s-au concentrat asupra faptului dacă ea are dreptul să apară topless, vreodată, atunci când se află în concediu.

"Eu nu am nimic împotriva practicării topless-ului, dar atunci când cineva acceptă un rol instituţional ar fi mai bine să evite acest lucru. Să porţi partea de sus a costumului nu mi se pare deloc un sacrificiu", a comentat un cititor al Corriere. "Nu este manager privat, avocatul meu ori un chirurg, este ministru al Republicii. N-o s-o vezi pe Merkel topless!", a adăugat altul. Un cititor consideră opţiunea lui Giannini "provincială şi exhibiţionistă".

sursa: gandul.info

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *