Actualitate

Moore Stephens, unul dintre liderii globali în servicii de consultanţă îşi întăreşte operaţiunile în România şi R. Moldova

Operaţiunile Moore Stephens KSC vor fi conduse de Mamas Koutsoyiannis (foto), unul dintre cei mai experimentaţi oameni de afaceri din industrie împreună cu partenerii Andrei Stan – Audit Partner, Casian Sabău – Audit Partner, Valeriu Cernei – Partner IT audit & advisory şi Vlad Tomosoiu – Managing Partner, casă de avocatură corespondenţă.

Moore Stephens are o experienţă de peste 100 de ani în industria de contabilitate şi consultanţă în afaceri, timp în care a devenit unul dintre cele mai mare grupuri la nivel global. Astăzi reţeaua deţine 667 de birouri în 105 ţări, încorporând 27,081 angajaţi şi venituri de peste 2,682 miliarde de dolari.

Auditul şi gestionarea situaţiilor fiscale mulţi-jurisdicţionale ale operaţiunilor mulţi-naţionale reprezintă nucleul afacerii. Moore Stephens KSC în piaţă din România şi Republica Moldova reprezintă consolidarea poziţiei de leader a reţelei internaţionale.

MAMAS KOUTSOYIANNIS (foto) ocupă funcţia de CEO al grupului regional Moore Stephens KSC care deţine birourile din România şi Republica Moldova şi are o experienţă de peste 19 ani, dintre care 13 ani în România, conducând până de curând o companie de acelaşi profil.

El este Membru al Asociaţiei Experţilor Contabili Autorizaţi din Marea Britanie (ACCA), membru al Institutului de Contabili Publici Autorizaţi din Cipru (ICPAC), membru al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR), membru al Corpului de Experţi Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România ( CECCAR ), membru al Camerei Consultanţilor Fiscali din România (CCFR), membru al Asociaţiei Contabililor şi Auditorilor din Republica Moldova (ACAP), membru al Comitetului de Calitate a ACAP din Republica Moldova, membru al Institutului Auditorilor Interni (IIA). El a fost nominalizat Ambasador ACCA în semn de recunoaştere a angajamentului sau de a promova ACCA în România şi Republica Moldova şi în prezent el este membru al Şedinţei Comitetului Director ACCA din România.

ANDREI STAN va ocupă funcţia de Audit Partner & Country Partner şi responsabil de biroul din Republica Moldova. Dl Stan are o experienţă de peste 10 ani în audit, contabilitate, consultanţă şi due-dilligence aplicate atât la nivel local cât şi internaţional şi este membru al Asociaţiei Experţilor Contabili Autorizaţi din Marea Britanie (ACCA). Andrei Stan, este stabilit în Republica Moldova de circa 5 ani şi cunoaşte excelent sectorul de audit, mediul de afaceri şi legislaţia.

Casian Sabău va ocupă funcţia de Audit Partner. El are o experienţă de peste 13 ani în audit, contabilitate, consultanţă şi due-dilligence aplicate pe lângă statutul de membru al Asociaţiei Experţilor Contabili Autorizaţi din Marea Britanie (ACCA), Casian este şi membru al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR), fiind deasemnea certificat în auditarea fondurilor europene.

VALERIU CERNEI va ocupă funcţia de Partener al departamentului de audit şi consultanţă IT. El are o experienţă de peste 14 ani în audit şi consultanţă IT şi este membru ISACA şi membru afiliat BCI. Valeriu a realizat mai multe proiecte în domeniul securităţii informaţionale, auditului IT, IT due diligence, auditul şi implementarea proceselor IT şi asigurarea continuităţii afacerii pentru diferite instituţii din domeniul financiar, retail şi industrie din România, Moldova şi Rusia.

VLAD TOMOSOIU va ocupă funcţia de Managing Partner al casei de avocatură corespondenţă biroului Moore Stephens din România, membră a Baroului Bucureşti. Vlad a fost implicat în diverse domenii conexe corporative şi comerciale. Pe parcursul carierei sale, el a dobândit o experienţă vastă în consilierea angajatorilor pe o mare varietate de probleme de muncă şi a fost implicat în diverse proceduri de insolvenţă.

"Calitatea, transparenţă şi onestitatea sunt cele trei ingrediente care stau la baza parteneriatelor de succes şi suntem onoraţi că Moore Stephens ne-a ales că parteneri regionali. Suntem convinşi că în această formulă putem răspunde nevoilor tot mai numeroase a companiilor locale şi internaţionale, concentrându-ne pe nevoile specifice fiecărei industrii. Ne propunem că în următoarea perioada să ne concentrăm pe consolidarea operaţiunilor prin oferirea de servicii cu valoare adăugată, urmând că în următorii doi ani să ne extindem la nivel local", a declarat Mamas Koutsoyiannis, în cadrul conferinţei de lansare pe piaţă din România.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *