Actualitate

O batrânică a fost violată de un vecin mai tânăr! Motivul pentru care nu a depus plângere la poliţie

Tânărul, care este vecin cu bătrânica, a avut mai multe tentative de a profita de biata femeie. De două ori, spun vecinii, bărbatul ar fi intrat în casă peste femeie şi i-ar fi spart geamurile. Speriat de ţipetele ei, acesta a fugit. Nu şi ultima dată, când, beat fiind, a prins curaj, a lovit-o cu pumnul şi apoi a violat-o. Bunica a mers la poliţie, dar nu a vrut să depună plângere. I s-a făcut milă de violator şi l-a iertat. 

„Mai bine rabd eu, decât să-l bage la puşcărie", a spus femeia. Ea relatează, însă, cu lux de amănunte, cum s-a petrecut totul.

„Vă spun drept, m-a turmentat cu totul. Mi-a dat una în cap… m-a înnebunit. Deci, noaptea, din somn… Când m-am trezit eu din somn, că am dormit un somn bun de cu seară… Şi când m-am trezit eu din somn am aruncat ochii aşa… Eu am geam, aici, unde dorm, şi în spate şi în faţă. Am văzut momâia aia la capul meu, pe pat. Stătea aşa. Vezi că beat a fost… Atât s-a bălăbănit el cu mine, ca să-şi bată joc de mine, că s-a trezit din băutură. A durat aproape o juma’ de oră. Şi i-am zis: «Care eşti mă, cine eşti, mă, spune, mă, că nu te cunosc». Zice: «Sunt din Galavacioc». «De unde mă, din Glavacioc, nu ştiai tu cine sunt eu aici?»Şi asta a fost. A ieşit şi a plecat", a povestit femeia,

Ea a susţinut, însă, în faţa poliţiştilor, că băutura îi luase minţile bărbatului şi că e păcat de el. Neavând o plângere pentru viol, poliţiştii nu-l pot cerceta decât pentru lovire şi distrugere. Bătrâna a povestit şi cum s-a încheiat totul.

„M-am strecurat binişor pe lângă el până să iasă el, după ce m-a bătut pe mine. Eu am ieşit, că el nu ştia pe unde să mai iasă. Şi-am luat-o prin grădiniţă, pe aici şi m-am pitit la spatele casei. Era lumină, nu era întuneric. Şi mă uitam după el să văd dacă a ieşit din casă", a mai relatat femeia.

B1.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *