Muzică

O interpretă de talie mondială suferă de o boală incurabilă

Lady Gaga spune că suferă de fibromialgie, o afecțiune care pe termen lung care poate provoca dureri în tot corpul.

Cântăreața scrie pe twitter că boala sa va fi prezentată în noul documentar. ”Vreau să ajut la creșterea gradului de conștientizare și la conectarea celor care o au. Putem toți să împărtășim ceea ce ne ajută/doare”, a scris ea.

Lady Gaga a vorbit mai întâi despre faptul că suferă de o boală cronică în 2013, dar aceasta este prima dată când a dezvăluit cauza. Muzicianul în vârstă de 31 de ani a fost prezentă la Festivalul de Film de la Toronto, prezentând documentarul „Gaga: Five Foot Two”.

Filmul, care rulează deja în SUA, urmează să fie lansat în Marea Britanie pe Netflix pe 22 septembrie și va oferi, de asemenea, fanilor o privire în spatele scenei și a felului în care a evoluat cariera ei muzicală.

Persoanele care suferă de fibromialgie pot prezenta, de asemenea, rigiditate musculara si dificultati de somn. Ele pot avea, de asemenea, probleme cu memoria și capacitatea de concentrare. Deși în prezent nu există nici un tratament pentru această boală, există pe piață medicamente care să ajute la ameliorarea unora dintre simptome.

Cauza exactă a fibromialgiei este necunoscută, deși afectează de șapte ori mai multe femei decât bărbații. În multe cazuri, condiția pare să fie declanșată de un eveniment fizic sau emoțional stresant.

libertatea.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *