Social

Oamenii Moldovei: „Văd că nu-i nici un steag rusesc la proteste”

Ei nu sunt subiect de titluri bombastice în presă, dar asta nu înseamnă că nu au nimic de spus. Așadar, continuăm rubrica dedicată oamenilor de rând și gândurilor ce-i frământă.

Anton, 55 de ani

„Locuiesc în Rusia, în regiunea Novgorod, de 33 de ani. Am venit acum acasă, în satul Carabetovca, r-nul Basarabeasca. În fiecare an stau aici o lună ca să mă întâlnesc cu rudele. Copiii mei tot s-au stabilit în Rusia, în Sankt-Petersburg ”.

„Aici nu ai ce face. De lucru nu-i. Ce să mai vorbim de schimbări. Toți fug în Italia, Spania, Rusia, Israel… În Europa nu am fost niciodată, dar înseamnă că și acolo e bine, dacă oamenii lucrează și nu vor să vină înapoi acasă”.

„Mai bine era cu Rusia, înainte toate fructele noastre se duceau acolo. Dar acum unde se duc? Când era embargoul de vin din R. Moldova, cumpăram vinuri de la Comrat”.

„Nu e clar ce vor protestatarii ăștia din fața Guvernului. Ori sunt cu Europa, ori cu America. Iaca mă uit că, din păcate, nu-i nici un steag rusesc… Eu nu am pretenții nici față de Europa, nici față de Rusia, important e să nu fie război”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *