Actualitate

Oraşul din România decorat de Crăciun cu chiloţi uriaşi. Viziunea primarului: „De fapt, semnifică un cocor, o pasăre“ / FOTO

 Autorităţile locale din Filiaşi sunt de părere că doar cârcotaşii pot spune că decoraţiunile de Crăciun montate în oraş arată ca lenjeria intimă. De fapt, în viziunea primarului, acestea seamănă izbitor cu o pasăre, un cocor sau un fluture.

„Aceste decoraţiuni semnifică un cocor, o pasăre, un fluture, însă dacă vrei să priveşti într-un mod băşcălios seamănă cu lenjeria intimă întâlnită atâta la dame, dar şi la bărbaţi“, a spus Gheorghe Costeluş, primarul oraşului Filiaşi.

„Sunt de prost gust“

Oamenii din oraşul Filiaşi sunt de părere că decoraţiunile de Crăciun arată exact ca o lenjeria intimă. „Sunt de prost gust. Să pui chiloţii în centrul oraşului… nu am mai văzut aşa ceva. Chiar sunt urâte. Era bine dacă puneau pe Moş Crăciun sau alte ornamente care să ne ducă spre Crăciun, dar aşa nu îmi place absolut deloc ce au făcut anul acesta în Filiaşi“, a declarat o localnică.

Ornamentele de Crăciun amplasate în oraşul Filiaşi au costat 60.000 de lei. „Până acum nu am mai văzut aşa ceva. Să pui ornamente care seamănă cu lenjerie intimă nu este normal. Băieţelul meu de 7 ani m-a întrebat de ce au pus chiloţii în centrul oraşului“, a mai spus o localnică.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *