Ultima oră

Partidul Nostru va organiza Marşul Naţional “Pentru alegeri corecte”

Liderul formaţiunii, Renato Usatîi, susţine că manifestarea va avea loc, de la ora 16.00, lângă clădirea Circului din capitală, iar participanții la acțiune se vor strânge simbolic în jurul Circului pentru a simula „circul din țară”.

“Pe data de 10 iunie va avea loc Marşul Naţional “Pentru alegeri corecte”. Îi invit pe toţi locuitorii capitalei şi pe cetăţenii Republicii Moldova. Ne adunăm împreună cu toţi activiştii şi susţinătorii noştri între orele 16 şi 17 la Circ, apoi vom merge cântând spre Piaţa Marii Adunări Naţionale unde vom organiza un miting sau un miting mare, timpul va arăta. Repet că vom avea un marş pentru alegeri corecte.”, a declarat Usatîi în cadrul conferinţei de presă din 27 mai.

Usatîi a menționat, în acest context, că politicienii de la guvernare pregătesc un scenariu similar cu cel de la alegerile parlamentare, când acesta a fost exclus din cursa electorală cu două zile înainte de alegeri.

Alegerile locale generale vor avea loc pe 14 iunie 2015. Candidatul Partidului Nostru la funcţia de Primar general al municipiului Chişinău este vicepreşedintele formaţiunii Ilian Caşu. Liderul formaţiunii, Renato Usatîi, candidează la funcţia de primar al municipiului Bălţi.
 
Sursa: Partidul Nostru

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *