Actualitate

Planul de sute de mii de euro pus la cale de Shakira, pentru a nu pleca de lângă Pique

Shakira a plecat pe 29 noiembrie la Boston pentru a-l consulta pe prestigiosul chirurg ORL Steven M. Zeitels, considerat cel mai bun specialist din lume şi care a operat deja vedete ca Adele sau Sam Smith. Azi, presa din Spania scrie că aceasta a luat decizia de a nu se mai deplasa în SUA pentru a suferi intervenţia chirurgicală. AS scrie că îndrăgita cântăreaţă a hotărât să nu plece de la Barcelona, de lângă copii şi de lângă Pique, urmând să suporte toate costurile deplasării doctorului Zeitels, împreună cu toată echipa acestuia, în Spania. Shakira va fi astfel operată în Barcelona şi va plăti de la bilete de avion, până la cazare la hotel, mese şi toate condiţiile de care au nevoie medicul şi staff-ul său. Totul se va ridica la câteva sute de mii de euro.

Intervenţia chirurgicală urmează să aibă loc la centrul medical Teknon, din Barcelona, acolo unde cântăreaţa va fi internată în următoarele zile. Operaţia se va face sub anestezie generală, cu un laringoscop introdus pe gură și care cu ajutorul laserului produce o vaporizare asupra leziunilor vasculare de pe suprafața corzilor vocale. Perioada postoperatorie durează o lună și jumătate, cu o pauză vocală de două — trei săptămâni. Dacă Shakira urmează întocmai aceste indicații, Zeitels consideră că își va recupera vocea în condiții optime.

Pe lângă această afecțiune medicală, cântăreața columbiană se confruntă și cu alte probleme: ea a fost inclusă pe lista vedetelor anchetate în așa numitul scandalul ”Paradise papers”, privind practicile de optimizare fiscală la scară mondială. Shakira, care locuiește la Barcelona, ar fi domiciliată în Bahamas din motive fiscale și și-ar fi transferat în Malta și Luxemburg drepturile sale de autor, în valoare de aproximativ 31,6 milioane de euro, potrivit ziarului Le Monde, care a publicat dezvăluiri cu privire la această anchetă.

Decizia Shakirei vine într-un moment în care Pique are mare nevoie de linişte. Sâmbătă, de la ora 14:00, în direct la Digi Sport 1, se joacă El Clasico: Real Madrid – FC Barcelona. Partida va fi LIVE VIDEO şi TEXT pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *