Ultima oră

Ponta: “Rusia e un foarte mare vecin. Nu putem să considerăm că ne foloseşte la ceva să-l ostilizăm”

Rusia "e un foarte mare vecin pe care nu putem să-l ignorăm, sau nu putem să considerăm că ne foloseşte la ceva să-l ostilizăm", a declarat premierul Victor Ponta, într-un scurt interviu acordat la Soci, în exclusivitate pentru TVR, corespondentului Liviu Iurea.

Interviu cu Victor Ponta, de la Soci Prezent la deschiderea Jocurilor Olimpice de Iarnă, primul-ministru a spus că atunci "când vezi 24 de sportivi care au curajul să se bată cu cei mai buni sportivi din lume, nu pot decât să-i felicit, să le urez succes şi să spun că suntem mândri de ei".

Victor Ponta a comentat şi nominalizările PNL pentru Guvern: "Am văzut propunerile făcute de colegii liberali. Sunt oameni de valoare, în frunte cu domnul Iohannis, pe care nu doar că îl doresc în Guvern, dar cred că ar aduce un plus Guvernului".

Despre întâlnirile premierului român cu preşedintele rus Vladimir Putin şi cu premierii Dmitri Medvedev şi Iurie Leancă, ce fel de relaţii îşi doreşte Victor Ponta cu Rusia şi ce poziţie trebuie să adopte România în contextul în care se află Republica Moldova – între drumul pro-european şi problemele pe care le are cu Găgăuzia şi Transnistria.

Sursa: tvr.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *