Actualitate

Preşedintele raionului Ungheni părăseşte PLDM

„Decizia de a părăsi PLDM nu are nicio legătură cu ieşirea lui Iurie Leancă şi a altor persoane importante din PLDM, este una pur proprie, iar la baza ei stau mai multe evenimente, procese şi fenomene negative care au pătat din belşug formaţiunea PLDM, inclusiv la noi în raion, au întunecat minţile unora şi au început să erodeze realizările încă fragile obţinute cu atâta muncă şi eforturi.

Nu vreau şi nu-mi doresc să mă asociez cu leprele politice, cu persoane întâmplătoare împinse forţat şi accidental în politică, cu profitorii, trădătorii, emigranţii politici şi cei pentru care cetăţenii sunt doar o masă critică pentru a obţine folos şi profituri”, a declarat preşedintele raionului.

Iurie Toma a declarat că a decis să candideze la funcţia de primar al oraşului Ungheni şi consilier raional pentru a continua proiectele obţinute până acum. Acesta a menţionat că îşi va face public programul electoral în cel mai scurt, iar începând cu ziua de mâine, va intra în campanie electorală.

Iurie Toma a devenit preşedintele organizaţiei teritoriale Ungheni a PLDM în anul 2009, iar în 2011 a devenit preşedintele raionului Ungheni. Acesta a fost demis din funcţia de preşedinte de filială pe 14 martie anul curent, la şedinţa organizaţiei teritoriale.

Sursa: IPN

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *