Eveniment

Primăria municipiului Chişinău invită la sărbătoarea Zilei Internaţională a Copiilor

Astfel, în Grădina Publică „Ştefan cel Mare şi Sfânt", între orele 10.00 – 14.00, Direcţia generală educaţie, tineret şi sport, în comun cu Ministerul Educaţiei, Centrul Republican pentru Copii şi Tineret „ARTICO" şi UNICEF vor organiza un program artistic pentru copii, care va include concursuri, lucru pe zone (master-class la arte vizuale, meşteşugărit, creaţie tehnică, floristică, ecologie, sport, turism, desen pe asfalt) etc.

În acelaşi timp, Direcţia pentru protecţia drepturilor copilului organizează mai multe activităţi pentru copiii din cadrul Centrelor comunitare. Aceşti copii vor viziona spectacole la Teatrul de păpuşi „Licurici", se vor întâlni în cadrul centrelor comunicate cu Avocatul poporului pentru drepturile copilului, vor participa la distracţiile organizate în parcuri şi vor vizita muzeele din capitală. În centrele comunitare pentru copii vor mai fi organizate concursuri de poezie şi competiţii sportive.

La rândul lor, preturile de sector vor organiza activităţi pentru copii şi părinţii lor (concerte, evoluarea colectivelor artistice, expoziţii de carte, desene şi artizanat, competiţii sportive etc.), pe platourile din cele 5 sectoare ale Chişinăului, după cum urmează:

Pretura sectorului Botanica – Parcul "Valea Trandafirilor", ora 10.00;
Pretura sectorului Buiucani – Platoul de la intersecţia străzilor Onisifor Ghibu şi Alba Iulia, ora 10.00;
Pretura sectorului Centru – Platoul din faţa magazinului UNIC, ora 10.00;
Pretura sectorului Ciocana – Platoul de pe str. Alecu Russo, 57, ora 10.00;
Pretura sectorului Râşcani – Platoul din Parcul "Râşcani", ora 10.00.

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *