Actualitate

Sanda Filat a debutat în televiziune

Înainte de emisiune, Sanda Filat a postat un mesaj pe pagina emisiunii, în care își avertiza telespectatorii să nu se aștepte să vadă în ea un realizator "antrenat", ci pe ea, așa cum este. Așa s-a întîmplat, Sanda a fost plină de naturalețe, caldă, plăcută, fără lista cu întrebări pregătită în față, cu o abordare interesantă a discuției, ceea ce a făcut ca emisiunea să fie dinamică și interesantă.

A surprins modul neobișnuit în care a fost filmată emisiunea, într-o cafenea, cu camerele de filmat în mișcare. Un minus ar fi coloana sonoră, care era puțin prea zgomotoasă.

Una peste alta, a fost o emisiune interesantă, dinamică și cu plusuri mari la capitolul conținut, exact ceea ce le lipsește multor emisiuni autohtone.

Pagina de Facebook "Lumea Sandei" a strîns în doar cîteva ore un număr record de aprecieri, aproape 3500 de like-uri.

Sanda Filat a anun‎țat că invitații următoarelor emisiuni vor fi din toate domeniile, mai puțin politicieni, în perioada campaniei electorale. Emisiunea va fi difuzată în fiecare duminică seara, la 20.45, la TV7.

‎Producătorul emisiunii "Lumea Sandei" este cunoscuta realizatoare TV, Natalia Morari, care a fost și inițiatoarea acestui proiect.
 
timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *