Horoscop

Schimbări importante în afaceri pentru SĂGETĂTORI

Reuşiţi să rezolvaţi probleme de serviciu foarte dificile. Fiţi mai atent cum vorbiţi cu şefii şi colegii, ca sa nu aveţi neplăceri. Încercaţi să vă odihniţi mai mult!

TAUR
Rezultatele deosebite de la serviciu vă pot atrage invidia colegilor. S-ar putea ca persoana iubită să vă reproşeze că acordaţi prea multă atenţie carierei. Ar fi bine să acceptaţi o discuţie deschisă.

GEMENI
Sunteţi agitat şi vă străduiţi să terminaţi la timp o lucrare importantă. Deveniţi autoritar şi aveţi tendinţa de a critica pe toată lumea. Vă liniştiţi, cu prilejul unei întâlniri cu prietenii.

RAC
Nu vă vedeţi capul de treburi. Nu vă faceţi griji: aveţi destulă energie pentru a le rezolva pe toate. Aveţi şanse de reuşită, pentru că munciţi serios şi cu pasiune.

LEU
Sunteţi hotărât să vă ocupaţi de problemele familiale pe care le-aţi tot amânat. Pentru aceasta, trebuie să alergaţi şi să faceţi cheltuieli importante. Fiţi atent la acte, există riscul să le pierdeţi!

FECIOARĂ
Aveţi tendinţa să riscaţi cam mult. Fiţi prudent şi nu forţaţi norocul. Este o zi favorabilă deplasărilor în interes de familie. Puteţi câştiga bani de unde nu vă aşteptaţi.

BALANŢĂ
Puneţi suflet în tot ce faceţi. Sunteţi inspirat şi puteţi să faceţi planuri de viitor. Aveţi ocazia să începeţi activităţi prin care să vă afirmaţi în societate. Prietenii şi persoana iubită vă sprijină.

SCORPION
Sunteţi plin de energie şi capabil de eforturi intense. Aveţi grijă să nu vă suprasolicitaţi, ca să nu aveţi probleme cu sănătatea! Organizaţi-vă munca eficient şi fiţi cumpătat.

SĂGETĂTOR
Astăzi pot avea loc schimbări importante, mai ales pe plan profesional şi în afaceri. Aveţi şanse să vă consolidaţi relaţiile de prietenie. Comunicaţi foarte bine cu partenerii şi puteţi să intraţi în asocieri.

CAPRICORN
Avei posibilitatea să puneţi în practică proiecte mai vechi, mai ales în domeniul afacerilor. Sunt şanse să câştigaţi bine şi să vă afirmaţi pe plan social.

VĂRSĂTOR
Reuşiţi să faceţi în casă schimbările pe care vi le-aţi propus. Este momentul să vă ocupaţi de reparaţii. Ţineţi cont şi de părerile familiei! Nu vă certaţi din cauza banilor.

PEŞTI
Este momentul să vă gândiţi serios la o afacere care vă poate aduce bani frumoşi în viitorul apropiat. Cu prietenii vă înţelegeţi foarte bine. Este posibil să aveţi discuţii, pentru că ţineţi neapărat să vă impuneţi punctul de vedere. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *