Eveniment

Se poate şi aşa! Decanul Facultăţii de Medicină din Braşov şi-a denunţat studentul care a încercat să îi dea mită

Incidentul s-a petrecut în 2014, însă anchetatorii au adunat până acum toate datele pentru trimiterea în judecată. Povestea vine la puțin timp după ce fostul prodecan al facultății fusese condamnat pentru că a luat mită de la stundeții săi.

Procurorii au constatat că la sfîrșitul lunii august 2014, mama studentului a ajuns în mai multe rânduri la Maternitate, unde lucrează profesorul universitar, și a cerut insistent să poarte o discuție cu acesta. În final, când a reușit, femeia i-a promis profesorului 1.000 de euro dacă îi va promova fiul la examenul de Obstetrică-ginecologie din semestrul I al anului VI, pe care studentul urma să îl susțină din nou în sesiunea de reexaminare din septembrie.

Dr. Moga a refuzat banii și l-a picat pe student, considerând că acesta nu este suficient de bine pregătit. Mama studentului nu s-a lăsat şi i-a făcut din nou o vizită profesorului. Acesta însă nu a primit-o în casă, prin urmare, femeia i-a lăsat în poştă un plic cu 3.000 de lei, cu o nouă solicitare: aceea de a-l primi pe fiul ei în sesiunea de restanţe, deşi acesta nu mai avea dreptul să susţină examenul. Decanul Facultății de Medicină nu numai că nu a acceptat să încalce regulamentul universități, dar i-a și denunțat pe student și mama sa.

Sursa: romaniacurata.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *