Actualitate

Sheriff Tiraspol a fost eliminată din Liga Europei

Formația a suferit înfrângere cu scorul 0-2 în ultimul meci din grupa F, disputat în deplasare, cu Copenhagen (Danemarca). Ambele goluri au fost înscrise din poziții standard, ca la indigo, cu lovituri de cap din vecinătatea careului mic de pedeapsă, executate de Sotiriou în minutul 56 și Liftner (59). Ambele au fost precedate de execuțiile, ca la carte, ale lui Verbic, exact în zona unde se aflau coechipierii, la înălțimea solicitată de ei.

În minutul 69 din teren a fost eliminat Jairo, în urma cartonașului roșu primit.

În minutul 78 Badibanga a ratat lovitura de la 11 metri (mingea a nimerit bara), acordată după faultul comis asupra lui Damașcan.

Sheriff a evoluat în următoarea componență: Miculic, Racu (Damașcan,62), Jairo, Cristiano, Anton (Mugoșa,85), Brezovec (De Nouer), Kulusic, Badibanga, Susic, Kendâș, Posmac.

În urma acestui eșec, Sheriff a acumulat, ca și Copenhagen, același număr de puncte – 9, dar golaverajul formației daneze este mai bun și scorul general cu formația Sheriff în rezultatul celor două partide disputate o favorizează.

Pe primul loc în grupă s-a clasat Lokomotiv Moscova, care a adunat 11 puncte.

Dacă Sheriff s-ar fi calificat în faza grupelor Ligii Europa, aceasta ar fi constituit o premieră în fotbalul moldovenesc. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *