Eveniment

StarNet îţi oferă televiziune şi telefonie gratuită la conectare!

Acum e momentul să vă conectaţi la StarNet pentru a primi la preţul unui abonament de internet, televiziune şi telefonie gratuită. Beneficiul este triplu la preţul de doar 190 de lei lunar. Utilizatorii de internet de mare viteză se vor bucura atât de sute de minute naţionale şi internaţionale, cât şi de un număr mare de canale HD şi aplicaţii TV incluse. 

Potenţialii clienţi StarNet pot beneficia de viteză maximă la internet de la 100 mbps şi până la 300 mbps, în dependenţă de amplasarea locuinţei în sector privat sau bloc locativ. La fel, Magic TV Box, televiziunea de la StarNet, pe lângă utilizarea multor aplicaţii ca youtube, picassa, karaoke, mediaplayer, jocuri interactive, reţele sociale etc., permite şi vizionarea a 139 de canale TV, printre care 18 canale în format HD. Pentru telefonie, StarNet are cele mai mici preţuri din Moldova. Ultilizatorii reţelei StarNet pot vorbi cu doar 0.82 lei în străinătate şi cu doar 0.15 lei în Moldova pe fix.

Campania de vară face parte din ciclul de spoturi care îi au ca protagonişti pe prietenii noştri Dragoş şi Bogdan. Bogdan este conectat la toate serviciile StarNet şi are o viaţă împlinită, pe când Dragoş caută tot felul de motive pentru a se folosi de serviciile lui Bogdan. De această dată, Dragoş se preface că o domnişoară i-ar fi stricat laptopul, când de fapt el înscenează totul pentru că acasă nu are conexiune la internet. Astfel, Bogdan are de ales: ori îl acceptă aşa cum e, ori îl aduce la StarNet să se conecteze şi el. Acesta fiind si principalul mesaj de campanie.
Seria de spoturi haioase cu Bogdan şi Dragoş va continua şi în toamnă, când cei doi prieteni vă vor prezenta o ofertă inedită pentru telefonia de la StarNet.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *