Internațional

Steaua a fost învinsă “rapid” în Giuleşti

Într-o atmosferă incendiară creată de suporterii rapidişti în tribune, Rapid şi Steaua au arătat un adevărat spectacol fotbalistic în teren.

Giuleştenii au început mai bine meciul şi au reuşit deschiderea tabelei în minutul 7 prin Alexandru Ioniţă, care a reluat imparabil cu capul o centrare de la Bozovic.
Rapidiştii au rămas în ofensivă şi au presat insistent careul roş-albaştrilor, însă steliştii s-au apărat cu îndârjire.

Minutul 15 a adus golul egalizator al Stelei. Grecul Kapetanos a fost agăţat din spate de Marius Constantin şi centralul Avram a acordat penalty pentru Steaua, transformat tot de atacantul “roş-albaştrilor”.

Însă rezultatul n-a rezistat pe tabelă decât două minute, Alexandru Ioniţă reuşind dubla în minutul 17 cu un şut din câţiva metri după o pasă de la Cesinha.

Avalanşa de goluri a continuat până la pauză. În minutul 22 Carlos Cesinha a marcat pentru 3-1, după ce a scăpat singur cu portarul Tătăruşanu. Iar după puţin peste zece minute, Marius Constantin a dus scorul la un incredibil 4-1 din penalty, după ce Emeghara l-a faultat în careu pe Grigorie.

În mitanul secund, “giuleştenii” s-au retras puţin, si spectacolul “golistic” a scăzut din intensitate. În pofida faptului că Steaua a preluat iniţiativa, acţiunile oaspeţilor au fost sterile şi neproductive. În consecinţă, inevitabilul s-a produs în minutul 73, când Helder Ferreira a înscris pentru un incredibil 5-1. Spadacio centrase iniţial din corner, mingea a fost respinsă de “stelişti” la Bozovic în marginea careului. Acesta a şutat violent pe jos în bară, mingea a sărit la Helder care a trimis în plasă fără nici un efort.

În alte meciuri disputate în cadrul etapei Unirea Alba-Iulia – Ceahlăul 3-2, Astra – Internaţional 0-1, Unirea Urziceni – Pandurii 3-0, Gloria Bistriţa – Dinamo 3-2, Poli Iaşi – Oţelul 1-1, FC Braşov – Gaz Metan 3-2.

Astăzi se vor disputa ultimele două partide, care vor opune pe FC Vaslui şi Universitatea Craiova, respectiv FC Timişoara şi CFR Cluj.

Sursa: onlinesport

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *