Actualitate

Stela Popescu a murit în urma unui accident vascular cerebral masiv. Ar fi decedat cu 12 ore înainte de-a fi găsită

UPDATE 11:50 Institutul de Medicină Legală a finalizat autopsia, iar cauza decesului ar fi accident vascular cerebral.

Potrivit unor surse din Poliție, citate de News.ro, este posibil ca accidentul să se fi produs în urmă cu 2-3 zile. Aceleaşi surse afirmă că actriţa ar fi decedat cu aproximativ 12 ore înainte de a fi găsită.

Stela Popescu, care peste o lună ar fi împlinit 82 de ani, a fost găsită moartă, joi, în locuinţa sa, de către fiica sa adoptivă, care a sunat la 112. La faţa locului au fost trimise două echipaje SMURD (tip B şi C), însă actriţa era decedată, nemaiputând fi făcute manevre de resuscitare.

Poliţia Capitalei a a anunţat că a deschis dosar penal pentru moarte suspectă, conform procedurilor, în condiţiile în care actriţa a fost găsită decedată în locuinţă. Dosarul penal a fost deschis de către Serviciul Omoruri.

„Cercetările sunt efectuate de către compartimentul Morţi Suspecte din cadrul Serviciului Omoruri, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucureşti”, a precizat Poliţia Capitalei.

Surse din rândul anchetatorilor spun că rudele le-au declarat poliţiştilor că actriţa ar fi suferit de diabet, fără a fi cunoscută cu alte boli, iar acum sunt căutate documente medicale.

Sursa: Pro TV

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *