Actualitate

Tinerii sunt îndemnaţi să participe la concursul „Premiul municipal pentru tineret”

DGETS menţionează într-un comunicat de presă că la concurs pot participa tineri cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 ani inclusiv, precum şi colective de autori (nu mai mult de 5 persoane).

Dreptul de a înainta lucrări la concurs se oferă organelor de conducere ale Academiei de Ştiinţe a Moldovei, instituţiilor de învăţământ superior, consiliilor tinerilor savanţi din cadrul instituţiilor de cercetări ştiinţifice. La fel, uniunilor de creaţie, organizaţiilor neguvernamentale de tineret, ziarelor şi revistelor de profil, secţiilor pentru problemele tineretului şi sportului ale organelor administraţiei publice locale.

Dosarele (CV-ul, analiza lucrărilor, recenzii, alte informaţii despre lucrările şi candidaţii propuşi pentru participare la concurs) urmează să fie prezentate în două exemplare la secţia educaţie şi tineret a DGETS, pe adresa: municipiul Chişinău, str. Mitropolit Dosoftei, 99, bir.14. Telefoane de contact: (022) 222-740, 068084742.

Formularele de aplicare pot fi expediate la următoarea adresă de e-mail: larisa.macarenco@gmail.com. Avizul şi regulamentul cu privire la desfăşurarea concursului pot fi accesate pe site-ul DGETS http://chisinauedu.md/node/2728.

Timpul.md
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *