Comentariu

Trezeşte-te, Moldovă!

Partidul Comuniştilor – prin scandalul pe care l-a produs la întâlnirea cu Vladimir Voronin şi despre care a scris şi a vorbit toată presa din Republica Moldova. Mai puţin noi. „Expresul de Ungheni" însă a furnizat toate ştirile de top din acele zile, inclusiv replica lui Voronin, devenită în scurt timp înaripată – „Te zguduie această întrebare?". Sau alta: „Dima, eşti mare svoloci", o adresare a lui Voronin către Dumitru Diacov.
A doua formaţiune care s-a remarcat a fost Alianţa „Moldova Noastră” cu lansarea-i oficială la Ungheni, pe 24 octombrie curent. Drapelele cu soare au împânzit centrul oraşului, iar reporterii „Expresului de Ungheni" au fost martorii unui accident rutier minor. Un şofer curios şi-a concentrat atenţia asupra mulţimii cu drapele galbene atât de mult, încât nu a observat când automobilul din faţa sa a oprit la trecerea de pietoni şi… l-a lovit în spate. Slavă Domnului, nu a fost nimic grav, iar cei doi şoferi au clarificat situaţia în câteva clipe.

Partidul Democrat, deocamdată, bombardează presa cu materiale promoţionale. Foarte bine, căci oamenii trebuie să fie informaţi. Şi doar atât. Nimic deosebit până acum.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *