Actualitate

Un minor a fost reţinut pentru că ar fi jefuit mai multe persoane. Ar fi furat obiecte din aur în valoare de 18 mii de lei

Astfel, pe parcursul lunii septembrie , la Inspectoratul de Poliţie al sectorului Ciocana s-au adresat patru persoane după ajutor, comunicând că, ar fi fost jefuite. Potrivit informaţiilor prezentate, poliţiştii au stabilit că, bănuitul sustrăgea lănţişoarele din aur în mod deschis de la gâtul victimelor apoi fugea într-o direcţie necunoscută. Ulterior bijuteriile sustrase erau vîndute la lombarduri. Conform acestei scheme, individul ar fi adus pagube materiale celor patru victime în sumă de peste 18 000 lei.

Bunurile sustrase, urmează a fi ridicate şi returnate victimelor.

Deasemeni minorul mai este implicat în alte doua cazuri similare în sectoarele Botanica şi Râşcani din capitală.

În cadrul audierilor bănuitul şi-ar fi recunoscut acţiunile criminale, fiind cercetat în stare de libertate pentru jaf. Pentru asemenea infracţiuni, legislaţia în vigoare prevede pedeapsa cu privare de libertate pentru un termen de până la 7 ani.

Totodată, poliţiştii urmează să verifice şi legalitatea achiziţionării bijuteriilor de către lombardurile unde au fost predate bunurile sustrase.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *